Trabzonspor En Anlamlı Maçına Çıktı!

Trabzonspor En Anlamlı Maçına Çıktı!
Tüm Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketi sebebi ile ligler ertelendi, ancak Avrupa mesaisi sürüyor.Trabzonspor, dün akşam çok anlamlı bir maça çıktı. Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 ili vuran deprem felaketinden sonra yurttaki...

Tüm Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketi sebebi ile ligler ertelendi, ancak Avrupa mesaisi sürüyor.

Trabzonspor, dün akşam çok anlamlı bir maça çıktı. Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 ili vuran deprem felaketinden sonra yurttaki ligler durdurulurken, UEFA kararı doğrultusunda Bordo-Mavililer, Konferans Ligi Son 16 Play-Off Turu’nda Basel’i sahasında konuk etti. Trabzonspor, ‘Tek renk, tek yürek’ mesajını vermek için sahaya çıktı, Akyazı’da tarihi anlar yaşandı.

Rövanş Maçı Öncesi Avantaj

Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen ve TV 8'den şifresiz olarak yayınlanan, hakemliğini Litvanyalı Donatas Rumsas'ın üstlendiği 90 dakikada gülen taraf Trabzonspor oldu. 65. dakikada Stryger Larsen'in attığı golle rakibini 1-0 mağlup eden Abdullah Avcı'nın öğrencileri, 23 Şubat 2023 tarihinde İsviçre'de oynanacak rövanş öncesi avantaj elde etti.

Maçın biletleri tüm takım Passolig kartlarına açılırken, gelirin tamamının deprem bölgesine gönderileceği ifade edildi. Mücadelenin reklam gelirleri de aynı şekilde afetzedelere gidecek.