Pegasus ile Ailece Seyahat Etmenin Keyfini Çıkarın

Pegasus ile Ailece Seyahat Etmenin Keyfini Çıkarın
Dünyanın en popüler yerlerini sevdiklerinizle keşfe çıkmaya ne dersiniz? Herkes, yapacağı seyahatin akıllardan çıkmayacak kadar büyüleyici olmasını ister. En mutlu seyahat anılarınızı sevdiklerinizle taçlandırmak istiyorsanız,...

Dünyanın en popüler yerlerini sevdiklerinizle keşfe çıkmaya ne dersiniz? Herkes, yapacağı seyahatin akıllardan çıkmayacak kadar büyüleyici olmasını ister. En mutlu seyahat anılarınızı sevdiklerinizle taçlandırmak istiyorsanız, Pegasus birbirinden ekonomik uçuş paketleriyle sizi bekliyor! Siz de

ucuz bilet

fırsatlarından faydalanarak, harika bir tatil geçirmeye hazır olun. Pegasus’un; Eko Paket, Süper Eko Paket, Avantaj Paket ve Business Flex Paket olmak üzere dört farklı uçuş paketi mevcut. Siz de hemen paketinizi seçin, uçuşa geçin!

Ailenizle Yaptığınız Uçuşlarda Pegasus Yanınızda

Birden fazla kişiyle yapılan gezi planlarında tüm detaylar oldukça önemli. Ailenizle gerçekleştireceğiniz muhteşem bir tatil organizasyonu düşünüyorsanız, Pegasus size birbirinden renkli uçuş seçenekleri sunuyor. Özellikle çocuklu aileler için biçilmiş kaftan olan bu ek hizmetler oldukça eğlenceli… En ucuz bilet seçenekleriyle oldukça ekonomik bir seyahate hazır olun. O halde kemerleri bağlayın; konforlu, eğlenceli ve ayrıcalıklı bir uçuş sizi bekliyor!

Uçuşunuza Ayrıcalık Kazandıran Başlıca Hizmetler;

- Daha Fazla Bagaj Hakkı: Ailecek rüya gibi bir tatil planladınız ve her şeyin eksiksiz olmasını istiyorsunuz. Dolayısıyla da ihtiyaç duyduğunuz tüm eşyalarınızı yanınıza almak istiyorsunuz. Bunun için ihtiyacınız olan tek şey, ekstra bagaj hakkı tanıyan bir akıllı paket seçimi yapmak. Pegasus’un uçuş paketlerinden biri olan Avantaj Paket’te, 20 kg bagaj; Business Flex Paket’te ise yurt içi 15 kg bagaj, yurt dışı 20 kg bagaj hakkına sahip olursunuz. Havaalanında bagaj aşımı durumuyla karşılaşmamak için öncesinde Pegasus’un internet sitesi üzerinden ekstra bagaj hakkı satın alabilirsiniz.

NOT: Pandemi sebebiyle tüm uçuş paketleri için yalnızca 1 adet ve boyutları en fazla 55x40x20 cm ebatlarında olan kabin bagajı uçak içine kabul edilmektedir.

- Koltuk Seçimi: Uçak yolculuğu, çocukları heyecanlandıran seçeneklerden biridir. Bulutları daha yakından görmek, şehri yüksekten izlemek her yaş grubundan insana heyecan verir. Tüm bu detaylara şahit olabilmek için de koltuk seçimi oldukça önemlidir. Yolculuğunuzu cam kenarında geçirmek istiyorsanız, koltuk seçimini uçak biletinizi aldıktan hemen sonra online olarak gerçekleştirebilirsiniz. Daha rahat hareket edebilmek için Business Flex Paket sayesinde koltuk aralığı geniş sıradan seçiminizi yapabilirsiniz.

- Yeme İçme Servisi: Tercih edilen uçuş paketinde yemek servisinin de yer alması, çocukların da bulunduğu bir seyahatte oldukça önemlidir. Çünkü uçuş esnasında çocuklar muhakkak bir şeyler yemek ve içmek isterler. Hafif bir şeyler atıştırmak isteyenler için sandviç ikramı olan Avantaj Paket ideal bir seçimdir.

- Fly&Watch: Pegasus’un en sevilen hizmetleri arasında yer alan Fly&Watch, uçak içi eğlence hizmetidir. Uçuş esnasında zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacağınız bu hizmet, yolculuğunuza ayrıcalık kazandırıyor. Uçaktayken cep telefonunuz, dizüstü bilgisayarınız ya da tabletinizle bu platforma bağlanarak birçok dizi, film ve oyunun keyfini çıkarabilirsiniz. Bu hizmetten faydalanabilmek için öncelikle telefonunuzu uçuş moduna alarak Pegasus’un Wi-Fi ağına bağlanmanız gerekir. Ardından fun.flypgs.com adresine girerek ücretli tüm içeriklere erişebilmek için kredi kartınızla ödeme yapmanız gerekiyor. Fly&Watch’ta; film, dizi, oyun, podcast, müzik, dergi, haber, şehir rehberi ve uçuş bilgileri gibi pek çok seçenek mevcut. Arzu ederseniz gezi rehberini inceleyebilir, seyahat ettiğiniz yer hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Ya da uçuş durumunuz hakkında anlık olarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Pegasus’un uçuş paketlerinden olan Avantaj Paket ve Business FLEX Paket’te Fly&Watch hizmeti mevcut.

Çocuklarla Seyahat Ederken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Uzun süren bir yolculuk, çocukların canının sıkılmasına neden olabilir. Bu sebeple de çocukların sıkılması durumunda ebeveynlerin anlık olarak müdahale edebilecekleri belli başlı hazırlıklar yapmaları gerekir. Öncelikle çocuğun hobileri göz önünde bulundurularak küçük bir sırt çantası hazırlamak önemlidir. Bu çantada; çocuğun sevdiği oyuncaklar, boya kalemleri, boyama defteri ve masal kitapları yer alabilir. Böylece çocuk sıkıldığında kendini oyalayabilir ve sorunsuz bir uçak yolculuğu yapılmasına yardımcı olur. Çocuklu ailelerin sorumlulukları gereği hareket imkanı daha zordur. Hiçbir aksaklık yaşanmaması için en az 2,5 saat öncesinde havaalanında olmaya özen gösterilmelidir. Güvenlik kontrolünde zaman kaybetmemek adına da, öncesinde hem ebeveynlerin hem de çocukların üzerinde takı ve aksesuar olmadığından emin olunmalıdır. Uçuş esnasında çocuğun ihtiyaç duyacağı, sıvı kısıtlamasını aşabileceği düşünülen sıvı mama, süt ve şurup gibi içeceklerin ağırlığını kontrol ederek, kısıtlamaya uygun ağırlıklardaki kaplara konulmalıdır.