Uygun Uçak Bileti Bulmada Devrim Yaratan Uygulama: Plusfly

Uygun Uçak Bileti Bulmada Devrim Yaratan Uygulama: Plusfly
Uygun Uçak Bileti Bulmada Devrim Yaratan Uygulama: PlusflyOnline platformalar her geçen gün yenilenmeye ve ilerlemeye devam ediyor. 2017 yılında radikal bir kararla isim değişikliğine giden Plusfly önceden kolaybilethatti.com olarak...

Uygun Uçak Bileti Bulmada Devrim Yaratan Uygulama: Plusfly

Online platformalar her geçen gün yenilenmeye ve ilerlemeye devam ediyor. 2017 yılında radikal bir kararla isim değişikliğine giden Plusfly önceden kolaybilethatti.com olarak tanınıyordu. Globalleşme yolunda emin adımlarla ilerleyen ve online uçak bileti satışlarında aranan isimler arasında yer almaya başlayan Plusfly ile uygun fiyatlara uçak bileti bulmak artık hayal değil.

  • Alo Bilet

Aslında birçoğumuz “alo bilet” ile uçak bileti satın alma işlemini gerçekleştirmeye biraz ön yargılı yaklaşabiliyoruz. Bunun en önemli sebebiyse şüphesiz muhatap olabileceğimiz birilerini ararken kaybedeceğimiz zaman. Online platformların yanı sıra alo bilet hattı hizmetinden faydalanarak da biletinizi çok kısa bir sürede almak mümkün. Geliştirilen çağrı merkezi hizmetinde telefon görüşmesiyle en uygun fiyatlara uçak bileti bulabilirsiniz. Alo bilet hattının sunduğu bu hizmette ödemeleriniz 3D güvenlik sistemi kapsamında korunuyor. Hem kolay hem de güvenli bir yolla aldığınız uçak biletinizin bilgileri ister e-mail isterseniz de SMS olarak cep telefonunuza gönderiliyor.

  • Pegasus İletişim

Uçak bileti fiyatlarını online platformlarda karşılaştırdıktan sonra hangi firmadan bilet alacağınıza karar verebilir ve ardından biletinizi alo bilet hizmeti ile satın alabilirsiniz. Türkiye’nin en köklü ve hava yolu şirketlerinden olan Pegasusu’un sunduğu kampanyalardan haberdar olmak için online bir şekilde takibinizi yapabilirsiniz. Pegasus’un çağrı merkezine yoğunluktan dolayı ulaşamadığınız zamanlarda Plusfly’ın alo bilet hattını arayarak sadece birkaç dakika içerisinde Pegasus uçak biletinizi satın alabilirsiniz. Ayrıca tüm hava yolu firmalarının çağrı merkezleriyle iletişime geçerken yoğunluğa bağlı gerçekleşen ekstra beklemelerde ek ücret talep ediliyor. Bu anlamda Pegasus İletişim hattı aracılığı ile alo bilet hizmetinden ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. İç ve dış hatlarda sayısız destinasyona ulaşan Pegasus’a ait tüm uçuş seferlerini sadece tek tıkla bulabilir ve bilet fiyatlarını diğer hava yolu firmalarınınkiyle karşılaştırabilirsiniz.

  • Plusfly Mobil Uygulaması

Global dünyanın artan ulaşım seçeneklerinin başında gelen hava yolu taşımacılığı her gün farklı bir destinasyonun eşsiz güzelliklerini yolcuların ayağına getirmeye devam ediyor. Bireysel uçak bileti alımlarının yanında kurumsal firmalara yönelik olan kampanyalarla daha ekonomik bir ulaşım sağlanabiliyor. Teknolojinin günden güne gelişmesiyle birlikte olmazsa olmazların başında gelen mobil uygulamalar sunduğu kolaylıklarla birçok kişinin zamandan kar etmesini sağlıyor. İnternet sitesi hizmetinin yanında mobil uygulama seçeneğini de sunan Plusfly, uygun fiyatlı uçak biletlerini pratik bir şekilde kullanılabilen aplikasyonuyla da bilet satın alma imkanı veriyor. Sektörde öncü olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Plusfly.com, sık seyahat edenlerin en büyük dertlerinin başında gelen uçak bileti arayışında yardımına koşuyor. Bu sayede flypgs başta olmak üzere tüm hava yolu firmaları bir araya getirilerek bilet arayışında yaşanan zaman kayıplarının önüne geçiliyor. Her hava yolu firmasının sunduğu birbirinden farklı kampanyaları takip etmenin en kolay yoluysa mobil uygulamayı kullanmak. Yeniliklerin hız kesmeden devam ettiği ve online uçak bileti satın alımlarında yolcuların mağduriyetlerinin önlendiği kesintisiz bilet iade sistemi de oldukça önemli bir yere sahip. Ekonomik tatil planlarının en büyük destekçisi olan Plusfly hızlı bir şekilde giriş yaptığı online platformu değerli müşterilerinin tüm isteklerine cevap verecek şekilde geliştirmeye devam ediyor.