Tarım Kredi Market Ayçiçek Yağ Fiyatı İndirimde! TKK Ayçiçek Yağ Fiyatları Ne Kadar?

Tarım Kredi Market Ayçiçek Yağ Fiyatı İndirimde! TKK Ayçiçek Yağ Fiyatları Ne Kadar?
Tarım Kredi Kooperatifi tüketicilerin indirimli alışveriş yapmaları için devlet tarafından kurulmuş market zincirlerine sahip. Sürekli gelen zamlar sonrası zincir marketlerin fiyatlarına yetişemeyen vatandaşın imdadına yetişen...

Tarım Kredi Kooperatifi tüketicilerin indirimli alışveriş yapmaları için devlet tarafından kurulmuş market zincirlerine sahip. Sürekli gelen zamlar sonrası zincir marketlerin fiyatlarına yetişemeyen vatandaşın imdadına yetişen Tarım Kredi marketleri büyük indirimler ile adından sıkça söz ettiriyor. Neredeyse her ürün kaleminin yer aldığı TKK marketlerde uygun fiyatlarla vatandaşların soluk alması sağlanıyor.

Özellikle son dönemlerde gelen zamlarla adından sıkça söz ettiren ürün ise hiç kuşkusuz Ayçiçek yağları! Ülkemizin ay çiçek yağları yurtdışından ithal etmesi ve yaşanan Rusya - Ukrayna savaşı yağ fiyatlarının bir anda büyük bir zam yağmuruna tutulmasına sebep oldu. Bununla birlikte marketlerin zam oyununa da en çok alet edilen ürün grubu yine yağ çeşitleri oldu. Peki vatandaş indirimli olarak ay çiçek yağ alabilecek mi?

TARIM KREDİ MARKET YAĞ FİYATLARI NASIL?

Gelen zamlar sonrası herkesin gözünü çevirdiği yağ indirim haberi Tarım Kredi marketlerden geldi! Diğer ürün gruplarında devam eden indirimlere Yağ fiyatları da dahil edildi! TKK Anadolu markası ile satışa sunduğu 5 lt. ayçiçek yağ fiyatında indirim yapacağını duyurdu! Konu ile ilgili görseli ise

Yeni duyurulan Tarım Kredi Market Ayçiçek Yağ fiyatı şu şekilde;

A101 ŞOK BİM AYÇİÇEK YAĞ FİYATLARI NE KADAR?

Tarım Kredi Market Ayçiçek yağ indirimi memnuniyetle karşılanırken şimdi ise A101 Şok ve Bİm'de ayçiçek yağ ne kadar? sorusu sorulmaya başladı. Edirne Jet Haber olarak sizler için bununla alakalı bir araştırma yaptık. İşte A101 BİM ŞOK Marketlerde satışa sunulan yağlar ve fiyatları.

  • Migros Ayçiçek Yağı 5 L Köşeli Pet Şişe 152,50 TL

  • ŞOK Evin Ayçiçek Yağı Pet 5 lt 152,50 TL
  • A101 Vera Ayçiçek Yağı 2 L 66,00 TL