Tüm kart sahiplerine kıyak! Hesaplara 12.000 TL yatıyor

Tüm kart sahiplerine kıyak! Hesaplara 12.000 TL yatıyor
Bu krediden yararlanmak için o bankanın kartına sahip olmanız gerekiyor. Eğer bu karta sahipseniz kredi isteğiniz hemen onaylanarak banka kartlarınıza yatırılacaktır. Bankanın tanımlı müşterisi iseniz mobil programları kullanabilir,...

Bu krediden yararlanmak için o bankanın kartına sahip olmanız gerekiyor. Eğer bu karta sahipseniz kredi isteğiniz hemen onaylanarak banka kartlarınıza yatırılacaktır. Bankanın tanımlı müşterisi iseniz mobil programları kullanabilir, tanımlı müşteri değilseniz hesap açtırarak kredi işlemlerinize devam edebilirsiniz.

https://edirnejethaber.com/69-yas-altinda-banka-karti-olanlara-mujde-bedava-verilecek/

İNG Bank ve TEB Bank'tan Destek

İNG Bank ve TEB Bank doğrultusundan müşterileri sevindiren bir haber geldi. Bu bankalara ait olan bankamatik kartına sahip olan banka müşterileri 12 bin TL krediye hemen hesaplarında görerek harcamaya başlayacak.

12 bin TL kredinin geri ödemesi 3 sene vade ile yapılacak

Halkbank ve Akbank'tan Destek

Halkbank ve Akbank vatandaşlara basitlik sağlamak suretiyle en fazla tercih edilen bankalar arasında yer alırlar. Bu kapsamda kredi müracaatlarınızı hemen yapabilirsiniz. Her iki bankanın da mobil uygulaması, internet şubesi vardır. Mobil bankacılık ve internet şubeleri aracılığı ile müracaat gerçekleştirmek çok kolaydır.

Giriş yapmanın ardından başvuru işleminizi çok kısa süre içinde yapar ve gene çok kısa vakit içinde onay bekleme zamanına girersiniz.

Halkbank ve Akbank vasıtasıyla 3 sene vade zamanı dâhilinde 12.000 TL kredilerinizi alabilirsiniz. Müşterilere daha basit ödeme imkânı tanımak adına bu iki banka 3 ay ertelemeli şekilde kredi tüketimi sağlıyor. Kredilerinizi aldıktan 90 gün sonra ödemeye geçiyorsunuz.