Kuvvetli Rüzgar Bekleniyor! Meteoroloji Uyardı

Kuvvetli Rüzgar Bekleniyor! Meteoroloji Uyardı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, güncel hava tahminleri hakkında açıklamalar yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Meteoroloji'nin açıklamaları pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Meteoroloji tarafından yapılan son duyuruda,...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, güncel hava tahminleri hakkında açıklamalar yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Meteoroloji'nin açıklamaları pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Meteoroloji tarafından yapılan son duyuruda, kuvvetli rüzgar uyarısında bulunuldu.

Kuvvetli Rüzgara Dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 17 Aralık 2022 Cumartesi günü yaşanabilecek kuvvetli rüzgar ihtimaline karşı uyarıda bulundu. Söz konusu kuvvetli rüzgarın, Trakya'da güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli esmesi beklendiği belirtildi. Meteoroloji'nin açıklamasında ''Rüzgarın Trakya'da güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.'' ifadelerine yer verildi.

Bugün Hava Nasıl?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kuvvetli rüzgar ihtimalinin yanı sıra, bugün beklenen hava sıcaklıkları hakkında da açıklamada bulundu. Meteoroloji'nin açıklamasında, hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmediği ve ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde sıcaklar yaşanacağı belirtildi.