Tarım Bakanlığı Personel Alımı Yapacağını Duyurdu! Resmi Açıklama Yapıldı

Tarım Bakanlığı Personel Alımı Yapacağını Duyurdu! Resmi Açıklama Yapıldı
Tarım ve Orman Bakanlığı güncel ihtiyaçlar doğrultusunda personel alımı ilanları yayınlamaya devam ediyor. Bu kapsamda, Bakanlık tarafından yapılacak açıklamalar pek çok kişi tarafından merakla takip edilirken, gelen son duyuruda...

Tarım ve Orman Bakanlığı güncel ihtiyaçlar doğrultusunda personel alımı ilanları yayınlamaya devam ediyor. Bu kapsamda, Bakanlık tarafından yapılacak açıklamalar pek çok kişi tarafından merakla takip edilirken, gelen son duyuruda personel alımı yapılacağı belirtildi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi'nin personel alımı yapılacağını duyurmasının ardından, söz konusu alıma dair detaylar araştırılmaya başlandı.

Tarım Bakanlığı Personel Alımı Yapacak

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 2022 yılı içerisinde çeşitli branşlarda 1.200 sözleşmeli personel alımı yapılacağını belirtti. Bakan Kirişçi paylaşımında ''Ailemize katılarak gücümüze güç katacak mesai arkadaşlarımızı sabırsızlıkla bekliyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun.'' ifadelerine yer verdi.

''İnsan Kaynağımızı 2023 Yılında da Güçlendirmeye Devam Edeceğiz''

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi personel alımına dair yaptığı paylaşımda ''Bakanlığımızın taşra teşkilatı birimlerinde görev yapmak üzere 2022 yılı içerisinde çeşitli branşlarda 1.200 sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceğiz. Allah devletimize, milletimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. İnsan kaynağımızı 2023 yılında da güçlendirmeye devam edeceğiz. Hayırlı, uğurlu olsun.'' ifadelerini kullandı.