VGM Burs Sonuçlarına İlişkin Açıklama Yapıldı! VGM Burs Sonuçları Merak Ediliyor

VGM Burs Sonuçlarına İlişkin Açıklama Yapıldı! VGM Burs Sonuçları Merak Ediliyor
Üniversitelerde yeni akademik dönemin başlamasının ardından, pek çok kurumdan burs açıklamaları gelmeye başladı. Bu kapsamda, Vakıflar Genel Müdürlüğü de üniversite öğrencilerine burs sağlamaya devam ediyor. Üniversite...

Üniversitelerde yeni akademik dönemin başlamasının ardından, pek çok kurumdan burs açıklamaları gelmeye başladı. Bu kapsamda, Vakıflar Genel Müdürlüğü de üniversite öğrencilerine burs sağlamaya devam ediyor. Üniversite öğrencilerine verilecek olan yükseköğrenim bursu için başvurular 1 Aralık tarihi itibariyle sona erdi. Burs başvurularının tamamlanmasının ardından, sonuçlar için heyecanlı bekleyiş başladı.

VGM Burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Vakıflar Genel Müdürlüğü burs başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair bir bilgi verilmedi ancak VGM'nin resmi internet sitesinde KYK burs başvurularının açıklanmasının ardından değerlendirme işlemlerinin başlayacağı belirtildi. Söz konusu açıklamada ''01 Aralık 2022 tarihi itibariyle sona eren yükseköğrenim burs başvurularının değerlendirme işlemlerine Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’nün burs başvuru sonuçlarını açıklamasının ardından başlanacaktır. Yapılacak değerlendirme sonrasında başvuru sonuçları internet sitemiz üzerinden açıklanacak olup konu ile ilgili tüm duyular yine www.vgm.gov.tr üzerinden yapılacaktır.'' ifadelerine yer verildi.

VGM Burs Ücreti

Vakıflar Genel Müdürlüğü burs başvurusu sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ederken, başvuruda bulunan öğrenciler ne kadar ödeme yapılacağını da merak ediyor. VGM tarafından yapılan açıklamaya göre, üniversite öğrencilerine aylık 650 TL destek verilecek.