Yarın 09.00'da devlet geri ödemesiz 21 bin TL veriyor! PTT gişesinden alın!

Yarın 09.00'da devlet geri ödemesiz 21 bin TL veriyor! PTT gişesinden alın!
PTT hemen nakit isteyen vatandaşlar için çeşitli hizmetler sunmaya devam ediyor. Eğer bankamatik kartınız varsa düzenli olarak hesabınıza 21.000 TL yatıyor.https://edirnejethaber.com/kimlik-numarasini-yazan-herkese-atmden-6000-tl-22000-tl-arasi-odeme/PTT...

PTT hemen nakit isteyen vatandaşlar için çeşitli hizmetler sunmaya devam ediyor. Eğer bankamatik kartınız varsa düzenli olarak hesabınıza 21.000 TL yatıyor.

https://edirnejethaber.com/kimlik-numarasini-yazan-herkese-atmden-6000-tl-22000-tl-arasi-odeme/

PTT bankamatik kartını kullanarak alış veriş yapan acil gereksinimi olan vatandaşlar 21 bin TL’ye varan ihtiyaç kredisi alabilirler. PTT ve Aktif Bank arasında yapılan anlaşma ışığında özellikle emekli vatandaşlarımız oldukça mutlu olacak. Genellikle PTT, kendi şubeleri üzerinden emekli maaşlarını çeken vatandaşlara kredi notları düşük olsa dahi kredi vermeyi sağlıyor.

İhtiyaç kredisine başvurmak amacıyla iki koşul bulunuyor. Bunlardan biri 18 yaşının üzerinde olmak, biri de Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşı olmak lazımdır.

21.000 TL ödeme nasıl alınacak?

3 sene vade ve 90 gün erteleme alternatifi ile bu ihtiyaç kredisini ödeme şansınız bulunuyor. İlk taksit ise PTT üzerinden 3 ay sonra yapılacak. Eğer kredi müracaatını SMS ile yapacaksanız KREDİ yazıp boşluk bırakıp KİMLİK NUMARANIZI yazdıktan sonra mesajınızı 3050’ ye göndermeniz gerekmektedir.

Kısa vakit sonra da PTT doğrultusundan bilgilendirme mesajı alacaksınız. Eğer SMS müracaatı değil de PTT ya da Aktif Bank’ın resmi internet sitesi ya da programı üzerinden müracaat yapabilirsiniz.