12 bin TL maaş kesin! Refah payı, ek zam Ocak 2023 emekli, memur zammı...

12 bin TL maaş kesin! Refah payı, ek zam Ocak 2023 emekli, memur zammı...
2023 Ocak ayı memur emekli zam oranları kesinleşmeye başladı. 12.000 TL bandında maaş olanağından yararlanmak isteyenlere özel olanaklar dahilinde imkanlar sunuluyor.https://edirnejethaber.com/2023-zammi-icin-oncu-veri-aciklandi-2023-emekli-ve-memur-zammi-icin-rakamlar-belli-olmaya-basladi/Sunulan...

2023 Ocak ayı memur emekli zam oranları kesinleşmeye başladı. 12.000 TL bandında maaş olanağından yararlanmak isteyenlere özel olanaklar dahilinde imkanlar sunuluyor.

https://edirnejethaber.com/2023-zammi-icin-oncu-veri-aciklandi-2023-emekli-ve-memur-zammi-icin-rakamlar-belli-olmaya-basladi/

Sunulan imkanlarla beraber 2023 memur emekli maaşının 12.000 TL bandına kadar yükselmesi bekleniyor. Haberin detaylarını ilk ağızdan Cumhurbaşkanı Erdoğan doğruladı. Tüm bu bilgiler ışığında son zamanlarda 6 aylık enflasyon farkına dair farklı yorumların karşımıza çıktığını rahatlıkla ifade edebiliyoruz. Bu durumun doğal sonucu olarak özellikle emeklilere yönelik bir iyileştirme de düşünülmektedir.

Başkan Erdoğan canlı yayında açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan detayların ardından Nebati tarafından doğrulanan haberlerle beraber kişilerin alacakları maaş olanakları doğrulanmaya başlandı. 6 aylık enflasyon oranlarıyla eş paralel olarak artan emekli maaşları son günlerde kişiler tarafından sıklıkla gündeme gelen konular arasında bulunuyor.

Enflasyon oranlarının son yıllarda zirve noktasına yükselmesiyle beraber Cumhurbaşkanı Erdoğan maaşlarda yeniden yapılanma yapılmasına karar verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamalarda emeklileri hiçbir şekilde enflasyona karşı ezdirmeyeceklerinin sinyalleri verildi.

Refah payı, ek zam Ocak 2023 emekli, memur zammı...

Erdoğan tarafından yapılan açıklamalarında ardından haberler Nebati tarafından peş peşe gelmeye başladı. Nebati yapmış olduğu paylaşımlarla emekli maaşlarının ciddi oranda artırılacağını dile getirdi. Emekli maaşlarına yapılacak olan yeni yapılandırmayla beraber kişiler avantajlı bir hizmet olanağından faydalanma fırsatlarına sahip olmuş olacaklar.

Bakan Nebati konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunarak emeklilere özel olanaklar dahilinde sunulacak olan zam artışlarıyla beraber en düşük emekli maaşının 5.500 TL en yüksek emekli maaşının ise 12.000 TL olacağını dile getirdi.

https://edirnejethaber.com/milyonlarca-isciyi-ilgilendiriyor-o-ucret-yuzde-yuz-zamli-odenecek/