Baba Dizisi Begüm Kimdir? Baba Begüm Karakterini Kim Canlandırıyor?

Baba Dizisi Begüm Kimdir? Baba Begüm Karakterini Kim Canlandırıyor?
Show TV ekranlarının sevilen dizisi Baba yayınlandığı her gün seyircisini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Hem konusu hem oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Baba dizisinde rol alan karakterler dikkat çekmektedir....

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Baba yayınlandığı her gün seyircisini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Hem konusu hem oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Baba dizisinde rol alan karakterler dikkat çekmektedir. Özellikle dizinin yayınlandığı gün arama motorları üzerinden Baba Begüm Kimdir? Baba Begüm karakterini kim canlandırmaktadır? Gibi aramalar yapılmaya başlandı. İşte, Baba dizisiyle ilgili detaylar…

Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Baba Dizisi Show TV ekranlarında seyircisiyle buluşuyor. Hem farklı kadrosu hem de birbirinden başarılı oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Baba dizisinin son bölümü merak uyandırdı. Dizinin oyuncu kadrosuyla ilgili araştırma yapan seyirciler Baba Begüm karakteriyle ilgili araştırmalarını hızlandırdı. Peki, Baba Begüm karakteri kimdir? Baba Begüm karakterini kim canlandırmaktadır?

Baba Begüm Kimdir?

Baba dizisi hayranları tarafından Baba Begüm Kimdir? Baba Begüm Karakterini Kim Canlandırmaktadır? Gibi sorular arama motorları üzerinden araştırılmaya başlandı.  Baba Begüm karakteri dizinin hayranları tarafından merak edilmeye başlandı. Baba Begüm karakterini başarılı oyuncu Hazal Türesan canlandırmaktadır.

Hazal Türesan Kimdir?

20 Temmuz 1985 yılında Ankara’da dünyaya gelen Hazal Türesan, 2008 yılından bugüne dek dizi ve film oyuncusu olarak karşımıza çıktı. Ankara’da eğitimini tamamladıktan sonra ilk kez televizyon ekranlarına Unutma Beni dizisinde Azra karakteriyle başladı. 2011 yılında Devrim Yakut ile beraber Yeniden Başla dizisinde rol alan Hazal Türesan, sonra da Kara Para Aşk dizisinde başrol oynadı.

Baba Konusu Nedir?

Baba konusu diziyi izlemeyi düşünen kişiler tarafından da araştırılmaktadır. Köklü ve zengin ailelerden olan Saruhanlı ailesinin yaşadıklarını konu edinen dizi bildiğiniz bir aile dizisi olarak karşımıza çıkıyor. Baba dizisinde Saruhanlı ailesi bir uçak kazasının ardından aileyi şok eden gerçekleri öğrenirken hepsinin hayatı aniden değişmektedir. Saruhanlı ailesinin bu olaydan sonra yaşayacakları merak içerisinde beklenmektedir.