Beklenen Millet İttifakı Buluşması! İzmir'de 2 Kilometrelik Kalabalık

Beklenen Millet İttifakı Buluşması! İzmir'de 2 Kilometrelik Kalabalık
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan genel seçimler kapsamında İzmir'de miting düzenledi.Bugün, 15.30'da İzmir Gündoğdu Meydanı'nda başlayan miting için...

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan genel seçimler kapsamında İzmir'de miting düzenledi.

Bugün, 15.30'da İzmir Gündoğdu Meydanı'nda başlayan miting için Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, Twitter hesaplarından daha önce paylaşım yaparak çağrıda bulunmuştu.

İzmir Gündoğdu Meydanı'nda etraf kalabalıklaşırken CHP'li isimler canlı yayında konuştu. Mitingde Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu, Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan, Gültekin Uysal da İzmirlilerle buluşacağı tekrarlandı.

"Türkiye tarihinin en büyük mitingi" olarak lanse edilen, sosyal medya ve TV kanallarında Tarkan konserine yapılan katılımı aşacağı düşünülen miting şimdilik ciddi bir kalabalığa ev sahipliği yapılıyor.

Sosyal medyada ve haber kanallarında yayımlanan görsellerden biri ise şöyle:

Mitingdeki büyük kalabalık dikkat çekerken, güvenlik kolları gerekli önlemleri alarak bölgede trafiği kapattı.

Gündoğdu Meydanı Kaç km? 

Mitinge kaç kişinin katıldığı şimdilik net değil. Ancak İzmir "Pasaport" vapur durağının yakınlarından tüm kordon boyunca uzanan kalabalık, yaklaşık 2 km uzunluğunda.

Tarkan Konserini Sollayabilir İddiaları 

Öte yandan mitingle ilgili olarak sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapılırken, Tarkan'ın aynı meydanda verdiği halk konserine katılım akıllara geldi. İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı şerefine verilen Tarkan konserine, yaklaşık 1 milyon kişi katılmıştı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın da geleceği bilinen miting alanının Tarkan konserine benzer bir kalabalığa şahitlik edeceği iddiaları ise şimdilik sosyal medyada devam ediyor.