Huawei Matepad 11.5s'i Ön Satışa Sundu

Huawei Matepad 11.5s'i Ön Satışa Sundu
Huawei'in büyük bir heyecanla beklenen yeni tableti MatePad 11.5S ön satışa sunuldu.

Huawei'nin yeni MatePad 11.5S, 11,5 inç büyüklüğündeki ekranı, 2800 x 1840 çözünürlüğü ile görüntüler sunarken, 144 Hz yenileme hızı ile bir ekran deneyimi sunuyor.

Ekranındaki PaperMatte teknolojisi, ekranın parlaklığını azaltarak göz yorgunluğunu minimuma indiriyor ve kağıt benzeri bir okuma deneyimi sunuyor. Özellikle uzun süreli okuma ve yazma işlemleri sırasında kullanıcıların konforunu artırmayı hedefliyor.

Nano ölçekli parlama önleme teknolojisi, ışık yansımasını ve dağılımını yüzde 99 ortadan kaldırıyor. Ayrıca, çoklu manyetron nano optik katmanlar, ekran yansımasını yüzde 60 azaltıyor ve piksel seviyesinde hassas eşleştirme, ekranın maksimum netliğe ulaşmasını sağlıyor.

Huawei MatePad 11.5S, 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı ile çoklu görevlerde performans sergiliyor ve geniş depolama kapasitesi ile sunuluyor.

Tablet, 8800 mAh kapasiteli bataryası ile uzun süreli kullanım imkanı sunuyor. Hızlı şarj desteği sayesinde kullanıcılar, kısa sürede tabletlerini tekrar kullanıma hazır hale getirebiliyor. Huawei MatePad 11.5S, EMUI 13 işletim sistemiyle birlikte geliyor Ayrıca, Huawei'in çoklu ekran iş birliği özelliği ile kullanıcılar, tabletlerini diğer Huawei cihazları ile entegre edebiliyor ve verimliliklerini artırabiliyor.

MatePad 11.5S, 8 MP ön ve 13 MP arka kamera ile fotoğraf ve video çekim imkanı sunuyor. Tablet 4 hoparlörlü ses sistemiyle ses deneyimi sağlıyor. Ayrıca tablette, Huawei NearLink M-Pencil desteği de bulunuyor.

Uzay grisi, gümüş ve mor renklerde ön satışa sunulan tabletler, 16 bin 999 TL fiyatla Huawei Online Mağaza üzerinden alıcılara ulaştırılıyor. Bu fiyata; tabletin manyetik klavyesi, 3. Nesil NearLink destekli M-Pencil, uzatılmış ekran hasarı garantisi de dahil bulunuyor. Ayrıca AMP115SPR kupon kodu kullanıldığında 600TL daha ek indirim yapılıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı