Vodafone Babalar Günü Kampanyasını Duyurdu

Vodafone Babalar Günü Kampanyasını Duyurdu
Vodafone tarafından Babalar Günü'ne özel kampanyası ile müşterilerine çeşitli hediye seçenekleri sunuluyor.

Vodefone'dan yapılan açıklamada şirketin, "Her Şey Yanımda" platformunda, "Şık Giyinen Babalar", "Teknoloji Tutkunu Babalar", "Oyun Tutkunu Babalar" ve "Kişisel Bakımına Özen Gösteren Babalar" temaları altında farklı hediye seçeneklerini uygun fiyatlarla satışa sunduğu ifade edildi.

15 Haziran'a kadar devam edecek kampanya kapsamında, "Teknoloji Tutkunu Babalar" ve "Oyun Tutkunu Babalar" için akıllı telefon, bilgisayar, tablet, klavye, kulaklık, akıllı saatlerde uygun fiyatlı seçenekler sunulurken "Oyun Tutkunu Babalar" için Monster bilgisayarlar ön plana çıkıyor.

"Şık Giyinen Babalar" teması altında ise DeFacto ürünlerinde 1250 liraya 250 lira indirim, Korayspor ürünlerinde 1500 liraya 150 lira indirim, seçili tişörtlerde "İkincisi 1 TL", Muggo ürünlerinde "2 Alana 1 Hediye" kampanyaları yürütülüyor.

36 Aya Kadar Vade İmkanı

"Kişisel Bakımına Özen Gösteren Babalar" temasıyla da parfüm ve parfüm setlerinde, tıraş makineleri ve tıraş bakım ürünlerinde sepet indirimleri yapılıyor.

Vodafone bireysel müşterileri, dijital çekiliş ürünleri hariç ilk alışverişlerinde 500 lira ve üzerine 5 gigabyte, 750 lira ve üzerine 10 gigabyte internet paketi kazanıyor. Ayrıca, 200 lira ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz oluyor. Fibabanka işbirliğiyle sunulan "Alışgidiş Kredisi" ile müşteriler, alışveriş anında ek finansman ve vadelendirme çözümü sağlayabiliyor. Bu krediyle, kredi kartında limit olmasa dahi 36 aya kadar vadelerle alışveriş yapma imkanı sunuluyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Her Şey Yanımda Genel Müdürü Yusuf Aysal, kampanyanın müşterilere farklı hediye seçenekleri sunduğunu belirterek, "Türkiye'de ilk defa tüm kategorilerde hizmet veren dijital pazar yeri Vodafone Her Şey Yanımda'da müşterilerimize online alışverişlerini uygun fiyatlarla, rahat, hızlı ve kolay bir şekilde yapma imkanı sunmaya devam ediyoruz. Vodafone'lu olsun olmasın, Vodafone Yanımda uygulamasını indiren ya da web sitemizi ziyaret eden herkes platformumuzu kullanabiliyor ve avantajlı kampanyalarımızdan yararlanabiliyor. Yeni kampanyamızda müşterilerimizin Babalar Günü heyecanına ortak oluyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı