Realme 12 Pro Serisi Tanıtıma Özel İndirimle Satışta

Realme 12 Pro Serisi Tanıtıma Özel İndirimle Satışta
realme, yeni realme 12 Pro serisini 10 Haziran 2024 tarihine kadar tanıtıma özel 2 bin 500 lira indirimle satılıyor.

realme, gelişmiş kamera özellikleri ve güçlü performansı ile öne çıkan realme 12 Pro serisi ile mobil fotoğrafçılıkta yeni bir dönem başlatıyor.

realme, üst düzey teknolojilerle donattığı realme 12 Pro serisinde Oscar ödüllü görüntü yönetmeni Claudio Miranda ile iş birliği yaparak gerçek bir sinematik kamera deneyimi sunmayı amaçlıyor. İkonik filmlerden ilham alan üç benzersiz filtre, gelişmiş tonlar, stiller ve renk seçenekleri sunan realme 12 Pro serisi, kullanıcılarına kendi tarzlarını yansıtmalarına ve film düzeyinde video ve fotoğraflar çekmelerine imkan sağlıyor.

50 megapiksellik SONY IMX890 ana kamera ile donatılan realme 12 Pro serisi, her ışık koşulunda üstün performans sunuyor. Gelişmiş yapay zeka özellikleri sayesinde mobil fotoğrafçılığın standartlarını yükseltiyor.

realme, yalnızca üst segment modellerde bulunan kamera teknolojilerini kullanarak serinin performansını artırıyor. realme 12 Pro+'ın portre modu, 80 mm odak uzaklığı sunarak, sinema filmlerinde kullanılan standart odak uzaklığı ile çekim yapma imkanı tanıyor. Ultra HDR ve Light Fusion motoru, ışık ve gölge detaylarında daha net ve canlı fotoğraflar çekmeyi mümkün kılıyor.

Sensör içi zoom teknolojisi ile altı kat kayıpsız zoom imkanı sunan realme 12 Pro+, standart dijital zoomlara kıyasla çok daha net ve keskin görüntüler elde edilmesini sağlıyor. SuperOIS teknolojisi ile donatılan 12 Pro serisi, el titremesinin olumsuz etkilerini minimize ederek her kareyi net bir şekilde yakalamayı kolaylaştırıyor. Ayrıca, 120X Super Zoom özelliği ile uzaktaki nesnelerin bile tüm detaylarını kullanıcılarına sunabiliyor.

realme 12 Pro serisi 10 Haziran'a kadar lansmana özel 2 bin 500 lira indirimle satışa sunulurken, realme 12 Pro 21 bin 999 yerine 19 bin 499 lira, realme 12 Pro+ 27 bin 999 yerine 25 bin 499 lira ve realme 12 Pro+ 29 bin 999 lira yerine 27 bin 499 liradan satışta olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı