Bu Hafta Hava Durumu Nasıl Olacak? Meteoroloji 5 Günlük Raporu Yayımladı!

Bu Hafta Hava Durumu Nasıl Olacak? Meteoroloji 5 Günlük Raporu Yayımladı!
Meteoroloji'nin yayımladığı 5 günlük haritalı hava durumu dikkat çekti. Bu sene sıcaklıklar Türkiye genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretti. Gelen son rapora göre ise hava sıcaklıkları daha da artacak. Yurdumuzun bazı...

Meteoroloji'nin yayımladığı 5 günlük haritalı hava durumu dikkat çekti. Bu sene sıcaklıklar Türkiye genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretti. Gelen son rapora göre ise hava sıcaklıkları daha da artacak. Yurdumuzun bazı kesimlerinde sıcaklık rekorları yenilebilir.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün güncel raporunda kış mevsimini yarılamamıza rağmen bazı illerde havanın ne soğuduğu ne de kar yağışının görüldüğü dikkat çekti. Çok sayıda bölgede ise yağışlar da yetersiz kalınca kuraklık tehlikesi baş gösterdi.

Marmara Bölgesi'ne Dikkat!

Bu hafta yine kar ve yağmurdan uzak geçecek. Üstelik yeni hafta ile beraber hava sıcaklığının özellikle Marmara Bölgesi'nde daha da mevsim normallerinin üzerine çıkacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji'nin 5 günlük haritalı hava durumu tahminlerine göre; çarşamba gününden sonra ülke genelinde sıcaklıkların yer yer 15 dereceye hatta bazı illerde 20 dereceye yaklaşması bekleniyor.

Öte yandan, bu hafta ocak ayı sıcaklık rekorlarının kırılabileceği ifade edildi.

İşte Meteoroloji'nin 5 Günlük Haritalı Hava Durumu Raporu: