Bugün Hava Durumu Nasıl? Meteoroloji'den Kritik Uyarı Geldi

Bugün Hava Durumu Nasıl? Meteoroloji'den Kritik Uyarı Geldi
Meteoroloji'nin yayımladığı güncel hava durumu raporu dikkat çekti. Meteoroloji'nin tahminlerine göre; 30 ilde sis ve pus hadisesi görüleceği öngörülüyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce (MGM) yapılan son tahminlere göre:...

Meteoroloji'nin yayımladığı güncel hava durumu raporu dikkat çekti. Meteoroloji'nin tahminlerine göre; 30 ilde sis ve pus hadisesi görüleceği öngörülüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce (MGM) yapılan son tahminlere göre: Yurdun doğu ve kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Kastamonu kıyıları ile Sakarya çevreleri ve Karadeniz kıyıları, Kocaeli, Yalova ve İstanbul'un Anadolu Yakası'nın yağmurlu; Artvin, Rize, Trabzon, Giresun ve Ordu çevrelerinin iç ve yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin ise açık ve az bulutlu geçmesi bekleniyor. Marmara’da yer yer yoğun olmak üzere, iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesinin görüleceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Sis ve Pusa Karşı Uyardı

Yapılan son tahminlere göre; Manisa, Trakya, Bursa'nın batısı, İstanbul, Balıkesir ve Çanakkale'de özellikle gece ve sabah saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere sis hadisesi görüleceği tahmin edildiğinden görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek tüm olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği hatırlatıldı.