Demet Akalın 30 Yıl Önceki Fotoğrafını Paylaştı! Hiç Değişmemişsin Yorumları Art Arda Geliyor

Demet Akalın 30 Yıl Önceki Fotoğrafını Paylaştı! Hiç Değişmemişsin Yorumları Art Arda Geliyor
Miss Turkey 2022, dün akşam düzenlenen tören ile gerçekleştirildi. Miss Turkey, sosyal medyanın gündemine otururken, ünlü isimlerden de paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Demet Akalın, yarışma sonrası sosyal medya hesabından...

Miss Turkey 2022, dün akşam düzenlenen tören ile gerçekleştirildi. Miss Turkey, sosyal medyanın gündemine otururken, ünlü isimlerden de paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Demet Akalın, yarışma sonrası sosyal medya hesabından ''1990 mayo güzeliydim'' ifadelerine yer vererek paylaşım yaptı. Otuz yıl önce çekilen bir kareyi takipçilerinin beğenisine sunan Akalın, söz konusu paylaşımla dikkatleri üzerine topladı.

32 Yıl Önceki Demet Akalın

Demet Akalın'ın Instagram'da, 10 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile adından sıkça söz ettiren başarılı şarkıcı son paylaşımında, 1990 yılında çekilen bir kareye ve yeni çektiği bir videoya yer verdi. Akalın'ın paylaşımını, takipçileri yorum yağmuruna tuttu. Demet Akalın'ın hiç yaşlanmadığına ve genç görünümünü koruduğuna ilişkin pek çok yorum yapıldı. Ünlü şarkıcının bu paylaşımı, çok kısa sürede on binlerce beğeni aldı.

Demet Akalın Kaç Yaşında?

1972 yılında Kocaeli'de dünyaya gelen Demet Akalın, 50 yaşında.