Edirne'de Alacak Verecek Kavgası: 1 Ölü

Edirne'de Alacak Verecek Kavgası: 1 Ölü
Kapıkule Sınır Kapısı bölgesinde alacak verecek meselesinden çıkan kavgada 1 kişi öldü.

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı bölgesinde alacak verecek meselesinden çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Olayla ilgili olarak bir kişi tutuklandı.

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı bölgesinde bulunan özel bir tır parkında bir grup şahsın kavga ettiği ihbarı üzerine jandarma ekipleri olaya müdahale etti. M.Ç., B.Ç. ve K.Ç.'nin bir lojsitik firması sahibi oldukları ve F.B. isimli şahsın eski çalışanları olduğu ve aralarında daha önceden alacak verecek meselesinden bir husumet olduğu öğrenildi. Alınan bilgiye göre; lojistik firması sahipleri üç şahıs, F.B.'nin Kapıkule'deki tır parkında olduğunu öğrenerek İstanbul'dan Edirne'ye geldi. F.B. isimli şahsı araç içerisinden indirmeye çalıştıkları sırada aralarında arbede yaşandı. F.B., elinde bulunan bıçakla M.Ç., B.Ç. ve K.Ç.'yi yaraladı.

Jandarma olay yerine ulaştığında F.B. isimli şahıs Sultan 1. Murat Devlet Hastanesine ve M.Ç., K.Ç., B.Ç. isimli şahıslar Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Yaralılardan B.Ç. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. F.B. sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.