E-Devlet'ten başvurana 12 ay boyunca kuruşu kuruşuna yatıyor!

E-Devlet'ten başvurana 12 ay boyunca kuruşu kuruşuna yatıyor!
Bu doğrultuda merak eden tüm herkes için düzenli olarak her ay maaş olarak yatırdığı destek ödemelerini sizler için araştırıp en şeffaf ve doğru bilgilerle sunduk.https://edirnejethaber.com/e-devlet-kullaniyorsaniz-basvuruyu-kacirmayin-ogrencilere-kirtasiye-yardimi-verilecek/e-Devlet'ten...

Bu doğrultuda merak eden tüm herkes için düzenli olarak her ay maaş olarak yatırdığı destek ödemelerini sizler için araştırıp en şeffaf ve doğru bilgilerle sunduk.

https://edirnejethaber.com/e-devlet-kullaniyorsaniz-basvuruyu-kacirmayin-ogrencilere-kirtasiye-yardimi-verilecek/

e-Devlet'ten başvurana 12 ay boyunca kuruşu kuruşuna yatıyor. Paranızı kayıtsız koşulsuz çekebilirsiniz. Devlet tarafından tek seferliğine yapılan destek ödemeleri olduğu gibi 12 ay boyunca maaş olarak yatırılan destek ödemeleri de bulunuyor. Evde bakım maaşı, engelli maaşı ve 65 yaş aylığı gibi yardımlar her ay vatandaşların hesaplarına aktif olarak yatırılıyor. Temmuz 2022 ile birlikte tüm bu yapılan ödemelere enflasyon baz alınarak artış yapıldı ve tutarlar zamlı olarak yatırılmaya başlandı.

DEVLETİN YAPTIĞI YARDIM ÖDEMELERİ NELERDİR?

Evde bakım maaşı

Ölüm aylığı

Engelli maaşı

65 yaş aylığı

EVDE BAKIM MAAŞI 3340 TL OLDU

Son yapılan zamla birlikte Temmuz 2022'de en düşük evde bakım maaşı 3340 TL'ye kadar yükseldi.

ENGELLİ MAAŞI DA ARTTI

Yüzde 40 ila 69 arasında engeli olan vatandaşlar için verilen engelli maaşları 1124 TL ile 1687 TL arasında güncellendi.

ÖLÜM AYLIĞINDA 10.000 TL DETAYI...

Ölüm aylığı yüzde 25, 50 ve 75 hisse oranlarına göre ödeme yapılıyor. 877 TL'den başlayan ödemeler 10.000 TL'yi aşıyor.