Festival Bengü İle Sona Erdi

Festival Bengü İle Sona Erdi
13 yıl sonra 23'üncüsü düzenlenen Enez Av ve Balık Festivali Bengü konseriyle sona erdi.

13 yıl sonra 23'üncüsü düzenlenen Enez Av ve Balık Festivali; şarkıları, performansı ve ekibiyle dikkat çeken Bengü'nün konseriyle sona erdi.

Festivalin üçüncü günü trap atışlarıyla başladı. Yarışmaya çevre il ve ilçelerden 24 profesyonel ve 60 amatör yarışmacı katıldı. Enez Kaymakamı Elif Canan Tuncer Ersöz ve Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı da trap atışlarına katıldı. Profesyonelde Ercan Dağlı birinci, Ercan Çelik ikinci ve Engin Aygüler üçüncü oldu. Amatörde ise Aytaş Oral birinci, Sinan Kılıç ikinci ve Volkan Korkmaz üçüncü oldu.

Enez Limanında 100 metre ve 200 metre yüzme yüzme yarışmaları düzenlendi. Bayanlar 100 metrede birinci Sinem Sevinçli, ikinci Selin Döloğlu ve üçüncü Pelin Döloğlu olurken erkekler 100 metrede birinci Egemen Nizam, ikinci Adil Bağış ve üçüncü Tezcan Çolak oldu. Erkekler 200 metrede ise Seynun Sabri Atacan birinci, Ozan Kayabaş ikinci ve Feridun Çakır üçüncü oldu.

Yüzme yarışmasından sonra düzenlenen yağlı direk bayrak alma yarışmasının birincisi Furkan Yılmazoğlu oldu.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki program, Enez Halk Eğitimi Merkez Müdürlüğü Minikler Grubunun sergilediği folklor gösterisiyle başladı.

Folklor gösterisinden sonra Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı, konuşma yaptı. Bostancı konuşmasında: "2014 yılından bugüne kadar Enez’de önemli ilerlemeler oldu. Bütçe hacmi 4,5 milyon liradan 25 milyona yükseldi. İstihdam sayısı 25 kişiden 400'e yükseldi. 2019 yılında doğalgaz altyapı çalışmaları tamamlanmış olacak. Emlak fiyatları 3 yılda 3 kat arttı." dedi

Geceye damgasını sanatçı Bengü vurdu. Şarkıları, grubu, görsel efektleri ve performansıyla Bengü adeta Enez’i salladı. Bengü'nün konserini izleyen binlerce kişi şarkılara eşlik etti. EJH

  VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN