Gülben Ergen Namaz Kılıyor Musun Sorusuna Yanıt Verdi! İşte O Paylaşım

Gülben Ergen Namaz Kılıyor Musun Sorusuna Yanıt Verdi! İşte O Paylaşım
Şarkıları ve sahne performansı ile büyük beğeni toplayan Gülben Ergen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile de adından sıkça söz ettiriyor. Ünlü şarkıcı, son paylaşımında kendisine yöneltilen 'Namaz kılıyor...

Şarkıları ve sahne performansı ile büyük beğeni toplayan Gülben Ergen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile de adından sıkça söz ettiriyor. Ünlü şarkıcı, son paylaşımında kendisine yöneltilen 'Namaz kılıyor musun?' sorusuna yanıt verdi.

''Allah Bilir''

Gülben Ergen, sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Instagram'da, 5.2 milyonu aşkın takipçisi bulunan Gülben Ergen, paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Ergen, 'Namaz kılıyor musun?' sorusunu da yanıtladı. Başarılı şarkıcı bu soruya 'Allah bilir' yanıtını verdi.

Gülben Ergenin Popüler Şarkıları

Gülben Ergen bugüne kadar seslendirdiği Aşkla Aynı Değil, Kalbimi Koydum, Şıkır Şıkır, Kusura Bakma, Seni Kırmışlar, Kandıramazsın Beni, Bay Doğru, Müsaadenle, Lay La Lay Lalay, İnfilak, Giden Günlerim Oldu ve Bir Şans Daha gibi şarkılar ile geniş bir dinleyici kitlesine ulaşmayı başardı.