10 Gündür Aranan Saldırganla İlgili Flaş Gelişme!

10 Gündür Aranan Saldırganla İlgili Flaş Gelişme!
Edirne'de kadınların suratına sinek kovucu sıvı atan ve yaralanmalarına sebep olan şahsın yakalanması için başlatılan çalışmalar gece gündüz devam ediyor.2 Aralık'ta yolda yürüyen iki kadının ve minibüste bir kadının...

Edirne'de kadınların suratına sinek kovucu sıvı atan ve yaralanmalarına sebep olan şahsın yakalanması için başlatılan çalışmalar gece gündüz devam ediyor.

2 Aralık'ta yolda yürüyen iki kadının ve minibüste bir kadının suratına sinek kovucu sıvı atan şahsın Cezayir uyruklu olduğu belirlendi. Güvenlik kameralarına yansıyan olayı detaylı olarak inceleyen polis ekipleri, şahsın alışveriş yaptığı dükkan ve işyerlerini tespit etti. Parmak izi araştırması yapıldı ve şüpheli şahsın Cezayir uyruklu olduğu belirlendi.

Saldırganın Dilaverbey Mahallesi'nde görüşmesi ve metruk binalarda kaldığının tespit edilmesi üzerine Özel Harekat Polisleri tarafından operasyon düzenlendi. Tüm metruk binalar didik didik arandı. Hiçbir yerde bulunamayan saldırganın yasa dışı yollarla Yunanistan'a kaçmış olabileceği ihtimali düşünülüyor.