15 Yıl Aradan Sonra İlk Defa Yapıldı...

15 Yıl Aradan Sonra İlk Defa Yapıldı...
Edirne'nin Yeniimaret Mahallesi'nde yaklaşık 15 yıl aradan sonra ilk kez yağmur ve şükür duası düzenlendi.

Edirne'nin Yeniimaret Mahallesi'nde 15 yıl aradan sonra ilk kez yağmur ve şükür duası düzenlendi. Mahalle sakinlerinin desteğiyle düzenlenen duaya yoğun katılım gerçekleşti.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde dördüncü kez muhtar seçilen 73 yaşındaki Süleyman Amaç, yeni aza kadrosuyla çalışmalarını sürdürüyor. Yıllardır karanlık olan Sedde Altı Caddesi olarak da bilinen İlyas Usta Caddesi'nin karanlık sorunu çözüldü. Aza Neslihan Dönmez Dürüktaş ve Muhtar Süleyman Amaç'ın Edirne Valisi Ekrem Canalp ile yaptıkları görüşme neticesinde TREDAŞ ekipleri tarafından bölgeye aydınlatma direkleri dikildi.

Muhtar Süleyman Amaç'ın "Benden sonraki muhtar" diye söz ettiği Aza Neslihan Dönmez Dürüktaş, Aza Gülay Kırmızı ve Yeniimaretli kadınlar'ın çabaları ve tüm mahalle sakinlerinin desteğiyle yaklaşık 15 yıl aradan sonra ilk kez yağmur ve şükür duası düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu organizasyona İYİ Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar, Edirne Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş da katıldı.

Muhtar Amaç ve azalar, başta Ciğerci Kazım Gilan, Necip Beştepe (Ege Gıda), Mustafa Suiçmez (Edirne Süt Üreticileri Birliği), Şafak Kırbiç (Trakya Birlik) olmak üzere tüm destekçilere teşekkür ettiler.

Haber: Kerem Reşit Bengi

(Düzenlenmiştir)