16 Bin TL Promosyon Anlaşması Açıklandı! Promosyon Ödemesi İçin Resmi Duyuru Geldi

16 Bin TL Promosyon Anlaşması Açıklandı! Promosyon Ödemesi İçin Resmi Duyuru Geldi
Emekli maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren kişiler, maaş aralığına göre değişen tutarlarda promosyon ödemesi almaya hak kazanıyorlar. Emekli promosyonu kampanyaları devam ederken, çalışanlar...

Emekli maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren kişiler, maaş aralığına göre değişen tutarlarda promosyon ödemesi almaya hak kazanıyorlar. Emekli promosyonu kampanyaları devam ederken, çalışanlar da maaş promosyonlarına dair duyuruları yakından takip ediyorlar. Bu çerçevede, promosyon ödemesi için bankalarla anlaşma sağlandıkça belediyeler, bakanlıklar, sendikalar, üniversiteler, müdürlükler ve çeşitli kurumlar kamuoyunu bilgilendiriyorlar.

Promosyon 16 Bin TL Verilecek

Develi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü promosyon anlaşması ile ilgili yaptığı açıklamaya göre, 16 bin TL için mutabakat varıldı. Söz konusu promosyon anlaşmasına dair yayınlanan sosyal medya mesajında ”05.04.2023 tarihinde yapılan maaş promosyon ihalesinde kişi başına 16.000 TL teklif veren Yapı Kredi Bankası Develi Şubesi ile 19.04.2023 tarihinde sözleşme imzalanmış olup İş Bankası Develi Şubesi ile devam eden sözleşme 15.05.20123 tarihinde fesih edilecektir. Peşin olarak alınmayan 3’er aylık dönemler halinde ödenen promosyonun, 9 ay önce feshinden kaynaklanan ve sözleşmenin kalan kısmının borç olarak hesaplanması gerekirken hukuka ve mevcut piyasa şartlarına ticari teamüllere aykırı olarak erken fesih nedeniyle kurumumuza 3.027.960,00 TL geri ödeme borcu çıkartılmıştır. Bütün sorumluluklarımızı yerine getirdiğimiz geçmiş 27 ay üzerinden hesaplana fesih ceza bedelini kabul etmediğimizi ve personelimizin haklarını savunmak için İş Bankası Develi Şubesi ile hukuki mücadelemizi başlatacağımızı kamuoyuna saygı ile duyururuz.” ifadelerine yer verildi.

Maaş Promosyonu 2023

Bankaların emekli promosyonu kampanyaları devam ederken, çalışanlar da güncel promosyon kampanyaları ile ilgili araştırma yapıyorlar. Bu kapsamda, ilerleyen süreçte maaş promosyonları ile ilgili yeni duyurular yayınlanabilir.

Emekli Promosyonu Ne Kadar?

Emekli promosyonu kampanyaları mayıs ayında da devam ediyor. Maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere bankadan bankaya ve maaş aralığına göre değişen tutarlarda promosyon verilirken, güncel promosyon ödemeleri de merak ediliyor. Emekli maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren kişiler için SGK promosyon ödemeleri şu şekilde:

3.500 TL Altında Emekli Maaşı Alanlara: 3.000 TL

3.500-7.499 TL Arasında Emekli Maaşı Alanlara: 3.500 TL

7.500-9.999 TL Arasında Emekli Maaşı Alanlara: 4.500 TL

10.000 TL ve Üzeri Emekli Maaşı Alanlara: 5.000 TL

Güncel promosyon kampanyalarından yararlanmak ve ödemeleri almak isteyen kişiler, bankaların resmi işlem kanalları üzerinden maaş taşıma ve promosyon başvurusunda bulunabilirler. Promosyon kampanyalarına dair detaylı bilgilere, bankaların resmi internet sitelerinden erişilebilir.

EYTlilere Promosyon Veriliyor Mu?

Mayıs ayında da bankaların emekli promosyonu kampanyaları devam ederken, Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi ile emekli olan kişiler de promosyon ödemeleri ile ilgili araştırma yapıyorlar. Bu çerçevede, EYT'lilere promosyon verilip verilmeyeceği merak ediliyor. Bankalar, EYT'liler için de promosyon kampanyalarını hayata geçiriyorlar. Söz konusu kampanyalara ve kampanyalara dair detaylara bankaların resmi internet sitelerinden erişilebilir. Güncel emekli promosyonu kampanyaları ile ilgili bankalar resmi internet sitelerinden bilgi veriyorlar.