2 Genç Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

2 Genç Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
Edirne'de bir motosikletin traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında, motosikletteki iki genç hayatını kaybetti. Gençlerin yakınları olay yerinde gözyaşları dökerek sinir krizi geçirdi.

Edirne'nin Keşan ilçesinde bir motosikletin traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada, motosikletteki iki genç hayatını kaybetti.

Olay, Edirne'nin Keşan ilçesinde, Keşan-Gelibolu Karayolu üzerindeki Destek Kıtaları Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre Gelibolu'dan Keşan istikametine giden 18 yaşındaki Egemen Sertkaya'nın yönetimindeki motosiklet, aynı istikamette seyreden 21 yaşındaki Süleyman Akgül'ün idaresindeki pulluk takılı traktöre arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen motosikletten düşen sürücü Egemen Sertkaya ve arkasında oturan arkadaşı 20 yaşındaki Umut Korkmaz yola savruldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk kontrolde, Egemen Sertkaya ve Umut Korkmaz'ın hayatlarını kaybettiğini belirledi. Traktör sürücüsü Süleyman Akgül ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Kazayı haber alan gençlerin yakınları olay yerine geldi. Hayatını kaybeden gençlerin yakınları olay yerinde gözyaşları dökerek sinir krizleri geçirdi. Egemen Sertkaya ve Umut Korkmaz'ın cenazeleri savcı ve polisin incelemesinin ardından Keşan Devlet Hastanesi morguna konuldu. Gelibolu'dan Keşan istikametine trafik yaklaşık bir buçuk saat boyunca tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Kaza yapan araçların otoparka çekilmesi ve itfaiye ekiplerinin yolda temizlik çalışması yapmasının ardından trafik normale döndü.

Trafik kazasında hayatını kaybeden iki genç için dün cenaze töreni düzenlendi. Ölen gençlerin yaklaşan askerlik görevleri nedeniyle tabutlarına Türk bayrağı ile çok sevdikleri montları örtüldü. Binlerce kişinin katıldığı cenaze töreninden sonra iki genç, İzzetiye Mahallesi Mezarlığı'na defnedildi. EJH