2 İlimizde Okullar Tatil Edildi! Karar Valiler Tarafından Duyuruldu

2 İlimizde Okullar Tatil Edildi! Karar Valiler Tarafından Duyuruldu
Düzce Gölyaka'da 5.9 büyüklüğünde meydana gelen korkunç depremin ardından 2 ilde eğitime ara verildiği açıklandı.Düzce'nin Gölyaka ilçesinde Saat 04.08'de yaşanan deprem, 5.9 büyüklüğünde meydana geldi. Meydana gelen depremin...

Düzce Gölyaka'da 5.9 büyüklüğünde meydana gelen korkunç depremin ardından 2 ilde eğitime ara verildiği açıklandı.

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde Saat 04.08'de yaşanan deprem, 5.9 büyüklüğünde meydana geldi. Meydana gelen depremin derinliği 6.81 olarak açıklandı. 5.9 büyüklüğündeki korkunç deprem İstanbul, Ankara, Bursa, Bilecik, Eskişehir, Kocaeli, Bolu, Çankırı, Zonguldak ve Sakarya gibi illerde de hissedildi.

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde 5.9 büyüklüğünde saat 04.08 sıralarında meydana gelen deprem vatandaşlarda korku ve paniğe sebep oldu.

Meydana gelen depreme dair açıklamada bulunan Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, "İnsanlar sokağa çıktı. Elimizde şu an çok sağlıklı veriler yok. Çalışıyoruz. Düzce'nin konutları yüzde 80 oranında yenidir. Şükür olsun ki henüz kötü bir haber almadık. Şu ana kadar yıkım bilgisi yok, hasarlı bina bildirimi yapıldı" ifadelerini kullandı.

Sakarya Valisi'nden Açıklama

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım da sosyal medya hesabı üzerinden yaşanan deprem sonrası kentte okulların tatil edildiğini açıkladı. Vali Kaldırım'ın Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Değerli Hemşerilerimiz, Düzce’de meydana gelen ve İlimizde de hissedilen deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında eğitim -öğretime 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün ara verilmiştir. Tüm hemşehrilerime geçmiş olsun." denildi.

Düzce Valisi'nden Açıklama

Düzce Valisi Cevdet Atay da deprem sonrası eğitime ara verildiğini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Vali Atay, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "İlimizde yaşanan deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün eğitim - öğretime ara verilmiştir." ifadelerine yer verdi.