2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Değerlendirme Toplantısı

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Değerlendirme Toplantısı
2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı sene sonu değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı sene sonu değerlendirme toplantısı İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt başkanlığında; merkez resmi, özel okul, kurum müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Devecihan Kültür Merkezinde düzenlenen toplantı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, açılış konuşmasında, verimli bir eğitim öğretim yılını geride bıraktıklarını belirterek akademik, sosyal, sportif ve sanatsal alanlarda birçok çalışmaya imza atıldığını söyledi.

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarlarına il geneli ortaokul ve lise öğrencilerinin çok sayıda projeyle başvurduklarını söyleyen Cırıt, bu başvuruların sonucunda öğrencilerin Marmara bölge finallerinden ve Türkiye finallerinden derecelerle dönerek, Edirne'yi en iyi şekilde temsil ettiklerini belirtti.

Bu yıl il okulları genelinde başlatılan sosyal sorumluluk projesi olan "Kan Ver Can Ver" projesiin öğrencilerden ve velilerden olumlu dönüş aldığını, proje kapsamında toplamda 1825 ünite kan toplandığını belirten Cırıt, öğrencilerin kan vermenin önemi hakkında bilinçlendiğini ve projenin bölge illerine örnek olduğunu söyledi.

İsmiyle Müsemma Okullar Projesinden bahseden Cırıt, proje ile öğrencilerin tarihi ve önemli şahsiyetleri daha iyi tanıdığını ve anladığını söyleyerek projeyi sahiplenen okul yöneticilerine ve projede yer alan öğrencilere teşekkür etti.

Toplantı, 2017-2018 eğitim öğretim yılının değerlendirilmesi, sene sonu yapılacak iş ve işlemler ile dikkat edilmesi gereken hususların görüşülmesinin ardından sona erdi. Edirne Jet Haber