2023 Yaz Tatili Tarihi Belli Oldu! 2023 Yarıyıl Tatili Ne Zaman Başlayacak?

2023 Yaz Tatili Tarihi Belli Oldu! 2023 Yarıyıl Tatili Ne Zaman Başlayacak?
Yıl sonuna yaklaşılmasıyla birlikte, yarıyıl tatilinin ne zaman başlayacağı öğrenciler ve veliler tarafından merak ediliyor. Bu kapsamda yarıyıl tatili ile birlikte, yaz tatili ve ikinci ara tatil tarihleri de araştırılıyor.Yarıyıl...

Yıl sonuna yaklaşılmasıyla birlikte, yarıyıl tatilinin ne zaman başlayacağı öğrenciler ve veliler tarafından merak ediliyor. Bu kapsamda yarıyıl tatili ile birlikte, yaz tatili ve ikinci ara tatil tarihleri de araştırılıyor.

Yarıyıl Tatili Ne Zaman?

Yeni yıla artık sayılı günler kaldı. Yıl sonuna yaklaşılması ile birlikte, yarıyıl tatilinin ne zaman başlayacağı da araştırma konusu oldu. Milli Eğitim Bakanlığı takvimine göre, 2022-2023 eğitim öğretim döneminde yarıyıl tatili 23 Ocak 2023 tarihinde başlayacak ve 3 Şubat 2023 tarihine kadar devam edecek.

Yaz Tatili Ne Zaman?

Yarıyıl tatilinin yanı sıra, yaz tatilinin ne zaman başlayacağı da merak ediliyor. Yaz tatili için planlama yapmak isteyen öğrenciler ve veliler, tatil tarihlerini sorguluyorlar. 2022-2023 eğitim öğretim döneminde, yaz tatili 16 Haziran 2023 Cuma günü itibariyle başlayacak.

İkinci Ara Tatil Ne Zaman?

Öğrenciler her ne kadar yarıyıl ve yaz tatili için araştırmalar yapsa da ikinci ara tatilin tarihi de merak ediliyor. İkinci ara tatil, 17-20 Nisan 2023 tarihlerinde yapılacak.