2024 Volkswagen T-Cross Yeni Bir Stile Sahip Oluyor

2024 Volkswagen T-Cross Yeni Bir Stile Sahip Oluyor
Güncellenen VW T-Cross, 2024'te beklenen pazara çıkışından önce bu kez Brezilya'da bir kez daha test edilirken görüntülendi. Bu özel prototip daha da kapsamlı bir şekilde gizlenmiştir ancak yeni tasarım öğelerinin bazıları...

Güncellenen VW T-Cross, 2024'te beklenen pazara çıkışından önce bu kez Brezilya'da bir kez daha test edilirken görüntülendi. Bu özel prototip daha da kapsamlı bir şekilde gizlenmiştir ancak yeni tasarım öğelerinin bazıları görülebilir.

2024-volkswagen-t-cross-yeni-bir-stile-sahip-oluyor

2024 Volkswagen T-Cross modelinde radikal sapma yok

2024 T-Cross'un önü, giden modelden radikal bir sapma olmuyor ancak VW tasarımcılarının ızgarayı değiştirdiğini biliyoruz. Farlarda değişiklikler yapıldı ve sis farlarının şekli de önemli ölçüde olmasa da değiştirilmiş gibi görünüyor. Üst düzey modellerin mevcut T-Cross'ta olduğu gibi LED ışıklarla donatılacağını bilsek de, bu prototipte halojen ünitelerin varlığı, giriş seviyesi versiyonların bunları koruyacağını gösteriyor.

2024-volkswagen-t-cross-yeni-bir-stile-sahip-oluyor

T-Cross'un yan taraflarında çok az değişiklik yapılmış gibi görünüyor, ancak arkada, bunun gibi makyajlı modellerden beklediğimiz olağan ince ayar dizisini görmeyi bekliyoruz. Arka farlardaki LED grafikleri değişebilir ve VW, revize edilmiş arka tampona sahip yeni T-Cross'u da piyasaya sürüyor.

2024-volkswagen-t-cross-yeni-bir-stile-sahip-oluyor

Güncellenen T-Cross'un mevcut modelle aynı motor serisini korumasını bekliyoruz. Bu, iki farklı ayar durumundaki 1.0 litrelik TSI üç silindirli motorun yanı sıra T-Cross ailesinin tepesinde yer alacak 1.5 litrelik dört silindirli motoru içeriyor. VW'nin bu yılın sonuna doğru yeni T-Cross'un örtüsünü kaldırması bekleniyor.