"23 Haziran'da Edirne'de Tüm Ciğerciler Kapalı"

"23 Haziran'da Edirne'de Tüm Ciğerciler Kapalı"
İstanbul'da büyükşehir belediye başkanlığı seçiminin yenilenmesinin ardından Belediye Başkanı Gürkan, esprili bir mesajla seçmene oy verme çağrısınsa bulundu.

İstanbul büyükşehir belediye başkanlığı seçiminin yenilenmesi kararının ardından birçok belediye seçmene esprili '23 Haziran' mesajı verdi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İstanbullu seçmene oy verme çağrısında bulundu. Gürkan, paylaşımında, "Her şey çok güzel olacak" dedi.

Şahsi sosyal medya hesaplarından 23 Haziran mesajı paylaşan Belediye Başkanı Gürkan, şöyle dedi: "Edirne'yi ve Edirne tava ciğerini seven İstanbullu dostlarımız: 23 Haziran'da Edirne'de tüm ciğerciler kapalı. 24 Haziran'da ciğerler benden."

Gürkan'ın sosyal medya hesaplarından paylaştığı mesaj binlerce beğeni ve paylaşım aldı.

İstanbullu seçmene oy kullanma çağrısında bulunan belediyelerin esprili paylaşımlarından bazılar şöyle:

Datça Belediyesi: "Aynı anda beklenen kar ve kum fırtınası nedeniyle 23 Haziran'da bütün plajlarımız kapalı! Ama 24 Haziran'da herkesi bekleriz :)"

Çeşme Belediyesi: "İstanbul'dan gelen bir fırtına nedeniyle sahillerimizde 23 Haziran günü denize girmek hatta ilçemize gelmek tehlikeli ve yasaktır."

Adana B. Belediyesi: "23 Haziran'da Adana 150 derece. İstanbul'da ikamet eden ve 23 Haziran'da Adana'ya ziyarete gelecek vatandaşlarımızın dikkatine!"

Edremit Belediyesi: "Demokrasi tadilatı var! 23 Haziran 2019 Pazar günü kentimiz genelindeki tüm sahiller, parklar, mesire yerleri, manzara noktaları, tarihi ve kültürel gezi alanlarında 'Demokrasi Tadilatı' yapılacaktır. Tüm İstanbullu misafirlerimize duyurulur."

Seferihisar Belediyesi: "23 Haziran'da Marmara Bölgesi'nde başlayan dip dalganın Seferihisar sahillerinde de hissedilmesi bekleniyor. Plajlarımızın 23 Haziran'da bakıma alınacağını önemle hatırlatır, İstanbullu vatandaşlarımıza baharlı günler dileriz."