4.7 Büyüklüğünde Korkutan Deprem! AFAD Tarafından Duyuruldu

4.7 Büyüklüğünde Korkutan Deprem! AFAD Tarafından Duyuruldu
Son dakika deprem haberleri, Ege Bölgesi’nde çok sık yaşanan depremlerin ardından en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Son dönemde Ege Bölgesi'nde çok sayıda deprem bildirimi yapılıyor.Türkiye’de özellikle de...

Son dakika deprem haberleri, Ege Bölgesi’nde çok sık yaşanan depremlerin ardından en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Son dönemde Ege Bölgesi'nde çok sayıda deprem bildirimi yapılıyor.

Türkiye’de özellikle de Ege Bölgesi’nde meydana gelen depremler bir hayli arttı. Vatandaşlar, Kandilli Rasathanesi  ya da AFAD tarafından yapılacak deprem bildirimini büyük bir korkuyla bekler oldu. Uzmanlar da daha büyük depremlerin yaşanabileceği uyarısını her defasından tekrarlarken önlem ve tedbirlerin alınması gerektiği de her seferinde hatırlatılıyor.

Yaşanan Depremi AFAD Duyurdu

Son olarak Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Ege Denizi'nde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. AFAD'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuruda Ege Denizi'nde yaşanan depremin büyüklüğü 4.7 olarak açıklandı.

Meydana gelen deprem, saat 07.32'de yaşandı. Öte yandan depremin derinliği 4.61 km olarak ifade edildi.