4 Çeşit Yemek Sadece 29 TL! Üçüncü İBB Kent Lokantası Açıldı

4 Çeşit Yemek Sadece 29 TL! Üçüncü İBB Kent Lokantası Açıldı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, düşük gelirli vatandaşlar, öğrenciler ve esnaflar için başlattığı Kent Lokantası hareketliliğinde üçüncü lokantayı açtı.Mehmet Akif Mahallesi'nde açılan lokantanın açılış törenine...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, düşük gelirli vatandaşlar, öğrenciler ve esnaflar için başlattığı Kent Lokantası hareketliliğinde üçüncü lokantayı açtı.

Mehmet Akif Mahallesi'nde açılan lokantanın açılış törenine katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, öğrenciler ile bir araya geldi, yemek servisi yaptı ve vatandaşların dertlerini dinledi.

Şu Ana Kadar 170 Binden Fazla Vatandaşın Karnı Doydu

Öğrencilerle birlikte lokantada yemek yiyen İmamoğlu, daha önce hizmete başlayan Kent Lokantaları'ndan şimdiye kadar 170 binden fazla vatandaşın faydalandığını söyledi.

Kent Lokanta'larında sabit fiyatla hizmet verileceğinin altını çizen İmamoğlu, konuyla ilgili şunları söyledi:

Özellikle öğrencilerin çok ihtiyacı olduğunu görüyorum. Buna katkı sunmak bizi mutlu ediyor. Türkiye'de önemli bir geçim sorunu var. Bu konudaki temel fedakarlık, bizim gibi devletin önemli kurumlarına düşüyor. Biz de cesaretle kararlar alıp yol yürüyoruz. Kent lokantalarının kapasitesine göre gelen yemekler erkenden bitiyor. Bu da insanlarımızın böyle bir alana ne kadar ihtiyaç duyduğunun göstergesi.

Mümkün olduğu kadar bu fiyatları koruyup insanlarımıza katkı vermek istiyoruz. İnsanlarımızın hep beraber zenginleşmesini istiyoruz.

4 Çeşit Yemek Sadece 29 TL! Üçüncü İBB Kent Lokantası Açıldı

4 Çeşit Yemekli Menü Sadece 29 TL!

Çalışanlar ve vatandaşlarla fotoğraf çektiren İmamoğlu, lokantanın, günlük 700 kişilik bir kapasiteye sahip olduğunu söyledi. Ayrıca 4 çeşitten oluşan menünün 29 TL'den satılacağının altını çizdi.