41 Yazar Hafta Sonu Kitap Fuarında

41 Yazar Hafta Sonu Kitap Fuarında
6 Ekim Cuma günü kapılarını ziyaretçilere açan Edirne Kitap Fuarı, bu hafta sonu 41 yazara ev sahipliği yapacak. Fuar, 15 Ekim Pazar günü son bulacak.

Bu yıl beşincisi düzenlenen ve 6 Ekim Cuma günü kapılarını ziyaretçilere açan Edirne Kitap Fuarı, 15 Ekim Pazar günü son bulacak. Okuyucuların yazarlarla ve indirimli kitaplarla buluştuğu Edirne 5. Kitap Fuarı, bu hafta sonu 41 yazara ev sahipliği yapacak.

Her yaş grubundan okuyucu kitlesini ağırlayan Edirne Kitap Fuarı, bu hafta sonu da farklı düşüncelere sahip birbirinden değerli yazarları bir araya getirecek. Fuar açıldığı günden beri okuyucularıyla bir arada olan Serap Derya, Hüseyin Yurttaş, Nilgün Ilgaz, Savaş Ünlü, Ayhan Tunca, Nurgül Ateş, Haldun Açıksözlü ve Güngör Mazlum hafta sonu da kitap fuarında olacak.

Çocuk kitabı yazarları Birsen Ekim Özen, Güldem Şahan, Fatih Erdoğan, Ahmet Yavuz, Mehmet Çelebi, Ali Türkşen, İnci Aral, Güldal Mumcu, Hakan Atalay, Hüseyin Hakkı Kahveci, Güneş Ayas, Yeliz Okay, Ali Öztunç, Arif Aydın, Ali Topuz, Enver Şengül ve Ot Dergisi yazarları Başak Buğday, Murat Menteş, Rewhat, Kutub Şimşek; 14 Ekim Cumartesi günü Edirne Kitap Fuarı'nda olacak.

Emekli tümgeneral, yazar ve siyasetçi Osman Pamukoğlu cumartesi ve pazar günü; Gazeteci Yazar İsmail Saymaz cumartesi günü kitaplarını imzalayacak yazarlar arasında.

15 Ekim Pazar günü ise Mustafa Orakçı, Mine G. Kırıkkanat, Özlem Özdemir, Metin Köse, Mehmet Ali Çelebi, Ali Türkşen, İnci Aral, Cevat Turan, Ahmet Hür, İsmail Güzelsoy, Güneş Ayas, Yeliz Okay, Sinan Meydan, Saygı Öztürk, Arif Aydın kitapseverlerle buluşacak. EJH