4,2 Büyüklüğünde Korkutan Deprem! AFAD Tarafından Duyuruldu

4,2 Büyüklüğünde Korkutan Deprem! AFAD Tarafından Duyuruldu
Son zamanlarda yaşanan depremlerin sayısı giderek artıyor. Yurdumuzda olduğu gibi dünya çapında da korkutucu depremler yaşanmaya devam ediyor. Dünya genelinde büyüklükleri gitgide artan depremlerde can ve mal kayıpları da meydana...

Son zamanlarda yaşanan depremlerin sayısı giderek artıyor. Yurdumuzda olduğu gibi dünya çapında da korkutucu depremler yaşanmaya devam ediyor. Dünya genelinde büyüklükleri gitgide artan depremlerde can ve mal kayıpları da meydana gelebiliyor can ve mal kaybının yaşanmadığı depremler ise yüreklerdeki korkuyu bir nebze olsun rahatlatıyor.

Vatandaşlar, son dakika depremlerini yakından takip ediyor ve yaşanan son depremlere ilişkin daima araştırmalarda bulunuyor.

Türkiye'de Depremlerin Sayısı Giderek Artıyor

Bugün yine ülkemizde çok sayıda deprem meydana geldi.

Türkiye de olduğu gibi birçok ülkede de uzmanlar, yaşanan depremlerin artacağı uyarısını yapıyor.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü (AFAD) tarafından açıklanan son deprem bilgisine göre Akdeniz açıklarında bir deprem yaşandı.

AFAD'ın verilerine göre meydana gelen depremin merkez üssü Akdeniz açıkları olarak açıklanırken büyüklüğü de 4,2 olarak duyuruldu. Öte yandan meydana gelen depremin saat 12.46'da yaşandığı ve derinliğinin 7 kilometre olduğu da ifade edildi.