500 Bin TL'nin Altında Otomobil Arayanlara Büyük İkram! Seat, Ibiza Modelinde Kampanya Başlattı

500 Bin TL'nin Altında Otomobil Arayanlara Büyük İkram! Seat, Ibiza Modelinde Kampanya Başlattı
Son zamanlarda sıfır araç sektöründe hareketli günler yaşanırken, firmalar yeni satışlarla yılı kapatmak için kampanyalarını duyurmaya başladı. Seat markası da bu kampanyaları duyuran isimler arasında yer aldı.500 bin TL'nin...

Son zamanlarda sıfır araç sektöründe hareketli günler yaşanırken, firmalar yeni satışlarla yılı kapatmak için kampanyalarını duyurmaya başladı. Seat markası da bu kampanyaları duyuran isimler arasında yer aldı.

500 bin TL'nin altında sıfır araç bulmanın zorlaştığı bugünlerde başlatılan indirim kampanyası, çok sayıda vatandaşın yüzünü güldüreceğe benziyor.

500 Bin TL'nin Altında Sıfır Araç Yok! 

Yılın son günlerine yaklaşmamızla birlikte sıfır araç kampanyaları da bir bir artmaya başladı. Kampanya furyasına katılan Seat, Ibiza model araçlarında büyük bir indirim yaptı.

2022 model Seat Ibiza 435 Bin TL! 

Seat markası, Ibiza model aracın başlangıç fiyatını 435 bin 750 TL'ye çekti. Fırsatı kaçırmak istemeyenlerin akın ettiği Seat bayilerinde Ibiza model araçlar şu anda en çok talep gören araçlar arasında yer alıyor. Eğer sizler de bu kampanyadan faydalanmak istiyorsanız, Seat web sitesini ya da bayilerini ziyaret edebilirsiniz.