64 Saat Sonra Kurtarılan Gençten Dikkat Çeken Not

64 Saat Sonra Kurtarılan Gençten Dikkat Çeken Not
Kahramanmaraş'ta yaşanan 2 büyük deprem sonrası enkaz altında kalan bir genç, 64 saat sonra kurtarıldı. Gencin, enkazdayken duvara 'Umudunuzu kaybetmeyin' yazdığı ortaya çıktı.Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde pazartesi...

Kahramanmaraş'ta yaşanan 2 büyük deprem sonrası enkaz altında kalan bir genç, 64 saat sonra kurtarıldı. Gencin, enkazdayken duvara 'Umudunuzu kaybetmeyin' yazdığı ortaya çıktı.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde pazartesi günü saat 04.17'de 7.7 büyüklüğünde deprem yaşandı. Depremin sarsıntısından Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep ve Diyarbakır'ın aralarında yer aldığı 10 il etkilendi. Depremden hemen sonra Türkiye'nin 81 ilinden afet bölgelerine arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

24 Yaşındaki Doğan Akkök Kurtarıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi arama kurtarma ekipleri tarafından Kahramanmaraş merkez Bahçelievler Mahallesi Selin Apartmanı'nda yapılan aramada, depremin üzerinden 64 saat geçmesinden sonra 24 yaşındaki Doğan Akkök'e canlı ulaşıldı.

Gencin elini sımsıkı tutan ekipler, Akkök'ün bilincini kaybetmemesi için kendisi ile bir süre konuştu. Elini bıraktıklarını fakat diğer taraftan yanına geleceklerini ifade eden ekipler, uzun uğraşlar sonucu Doğan'a ulaştı. Gencin, enkazdayken duvara 'Umudunuzu kaybetmeyin' yazdığı belirlendi. 3 gün sonra ilk kez ışık gördüğünü söyleyen Doğan, enkaz altından çıkartılarak ambulansa taşınıp hastaneye sevk edildi.