A101’den haftasonu dampingiyle 5 LT, 3 LT, 1 LT sıvı yağ fiyatlarında görülmemiş indirim 

A101’den haftasonu dampingiyle 5 LT, 3 LT, 1 LT sıvı yağ fiyatlarında görülmemiş indirim 
İşte indirim budur dedirtecek seviyeye çekilmiş fiyatlarını gururla sunan A101 bu kampanya ile dar gelirlilere bir rahat nefes aldırtacak gibi görünüyor. Fiyatların düşüklüğünü gören şaşırıyor. Bu fiyatlarla alışveriş...

İşte indirim budur dedirtecek seviyeye çekilmiş fiyatlarını gururla sunan A101 bu kampanya ile dar gelirlilere bir rahat nefes aldırtacak gibi görünüyor. Fiyatların düşüklüğünü gören şaşırıyor. Bu fiyatlarla alışveriş yapmak isteyenler A101 önünde kuyruk oluşturacak!

En Kaliteli Markalar A101 Raflarında

Ayçiçek yağı tüm ailelerin mutfaklarında önemli bir yer tutmaktadır. Art arda gelen zamlar sonrası her yemeğin temel maddesi, olmazsa olmazı olan çiçek yağı bütçeler için bir yük olmaya başlamıştır. Ayçiçek yağı birçok yemeğe temel tadı verdiği için mutlaka en kaliteli markalar tercih edilmek istenmektedir.

A101 yaptığı indirim kampanyasında en kaliteli markalar ile raflarını doldurmuştur. Vera, Yudum, Abalı, Torku tüm halkın beğeni ile kullandığı markalardandır. Bu bilinen ve kaliteli ürünlerde yapılan büyük indirimler tüm müşteriler tercih sebebi olmuştur.

Bu çılgın kampanya aynı zamanda farklı miktarlarda ambalajlanmış ürünler için geçerlidir. 5 lt, 3 lt, ve 1 lt Ayçiçek yağı olarak sözü edilen kaliteli markalar ile rafları doldurmuştur. Böylece ihtiyaca göre, istenilen miktarda Ayçiçek yağı almak mümkün olacaktır.

Çılgın Ayçiçek Yağı Kampanyası

Fiyatlardaki düşüş herkesi etkilemiştir. Bütçesini destekleyecek fiyatları bir kez gören tüketici bir daha ayrılmamak üzere A101 müşterisi olmayı seçmektedir. Kaliteden de ödün vermeden bu çılgın indirim kampanyasından faydalanmak isteyenlerden büyük bir talep göreceği kesin göz ile bakılır hale gelmiştir.

Düzeni, güler yüzlü çalışanları ile hizmetleri ile tanınan A101 gelen talepleri aynı hizmet kalitesi ile karşılamaya devam etmektedir. Çılgın indirimlerden faydalanmak isteyenler için bu fırsat değerlendirilmeye başlanılmıştır. Düşük fiyata kaliteli Ayçiçek yağı almak isteyenler A101 mağazalarını doldurmaya devam etmektedir.