Abonelerin Dikkatine! Türk Telekom'dan Abonelerine Kritik Uyarı

Abonelerin Dikkatine! Türk Telekom'dan Abonelerine Kritik Uyarı
Türk Telekom tarafından aboneler için çok önemli bir uyarıda bulunuldu. Türk Telekom hattı bulunan ve internet aboneliği olanlara yönelik kritik bir uyarı yapıldı.Türk Telekom adına farklı numaralardan aboneleri arayan dolandırıcılara...

Türk Telekom tarafından aboneler için çok önemli bir uyarıda bulunuldu. Türk Telekom hattı bulunan ve internet aboneliği olanlara yönelik kritik bir uyarı yapıldı.

Türk Telekom adına farklı numaralardan aboneleri arayan dolandırıcılara karşı abonelerini uyardı. Son zamanda telefon üzerinden dolandırıcılıklar bir hayli arttı. Birçok vatandaş, yapılan uyarılara rağmen dolandırıcıların belli kurum ve kuruluşlar adına arama tuzaklarına düşüyor. Yeni bir uyarı da çok sayıda abonesi bulunan Türk Telekom'dan geldi.

Türk Telefon Numaraları Vererek Uyardı

Türk Telekom'un yaptığı yazılı açıklamada, "Türk Telekom olarak müşterilerimizi kampanya ve taahhüt aramalarında Türk Telekom Mobil için sadece 0555 551 500, Türk Telekom Evde İnternet için ise 444 0 375 hattından aramaktayız" ifadelerine yer verildi.

Telekomun Açıklamasının Devamı Şu Şekilde:

"Müşterilerimizin bu numaralar haricinde yapılan aramalarda, Türk Telekom adına aradığını söyleyen ve Online İşlemler şifresini isteyerek paket, tarife veya fatura işlemleri ile ilgili talepte bulunan kişilere itibar etmemesini ve şifrelerini paylaşmamasını önemle rica ederiz."