Acı Haber! İntihara Kalkışan Kaymakam Yaşamını Yitirdi

Acı Haber! İntihara Kalkışan Kaymakam Yaşamını Yitirdi
Yalova Armutlu Kaymakamı Alparslan Kılıç, beylik tabancasıyla intihara kalkışmasından sonra tedaviye alındığı hastanede yaşamını yitirdi.6 Kasım 2022 tarihinde meydana gelen olay, saat 10.00 sıralarında yaşandı. Eylül 2021'de...

Yalova Armutlu Kaymakamı Alparslan Kılıç, beylik tabancasıyla intihara kalkışmasından sonra tedaviye alındığı hastanede yaşamını yitirdi.

6 Kasım 2022 tarihinde meydana gelen olay, saat 10.00 sıralarında yaşandı. Eylül 2021'de Armutlu Kaymakamı olarak atanan Alparslan Kılıç, evindeki odasında beylik tabanca ile intihara kalkıştı.

İhbar üzerine ambulansla Yalova Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, ameliyata alınan Kılıç'tan bugün acı haber geldi. Kılıç, tedavi gördüğü yoğun bakımda yaşamını yitirdi.

Kılıç'ın intiharına dair başlatılan idari ve adli soruşturmanın devam ettiği ifade edildi.

Kaymakam Alparslan Kılıç Kimdir?

1977 yılında Alparslan Kılıç, Hollanda'da dünyaya geldi. Kılıç, İlk-Orta ve Lise Eğitimini Yozgat'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden Mezun olduktan sonra Kaymakamlık mesleğine intisap etti. Evli ve 2 çocuk sahibi olan Kılıç, iyi derecede İngilizce bilmekteydi.