Acun Açıkladı! Survivor 2023'ün İlk Yarışmacısı Berdan Mardini Seçildi... Berdan Mardini Kimdir? Kaç Yaşında ve Nerelidir?

Acun Açıkladı! Survivor 2023'ün İlk Yarışmacısı Berdan Mardini Seçildi... Berdan Mardini Kimdir? Kaç Yaşında ve Nerelidir?
Yıllardır ekranların en sevilen yarışma programlarından biri olan Survivor, bu sezon da yine izleyiciyi ekrana kilitlemeye hazırlanıyor.Geçtiğimiz günlerde formatta bazı değişikliklerin olacağını sizlere aktardığımız Survivor...

Yıllardır ekranların en sevilen yarışma programlarından biri olan Survivor, bu sezon da yine izleyiciyi ekrana kilitlemeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde formatta bazı değişikliklerin olacağını sizlere aktardığımız Survivor cephesinde yeni bir bilgi daha duyuruldu.

Programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, birkaç saat önce Twitter hesabı üzerinden ilk yarışmacının kim olacağını duyurdu ve yarışmacıya başarılar diledi.

Berdan Mardini Kimdir?

Anne ve Babası Mardin'in Yaylabaşı köyünden olan Beran Mardini, 5 Kasım 1978 Diyarbakır doğumludur. Toplamda 7 kardeşi olan ve 6. çocuk olarak dünyaya gelen Mardini'nin babası, T.Z.D. isimli kurumda çalışan bir devlet memurudur. Babasının memur olması nedeniyle de eğitim hayatı farklı illerde devam etmiştir.

İlkokul ikinci sınıfa kadar Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde okuyan Mardini, daha sonra ailesiyle birlikte Isparta'nın Gelendost ilçesine taşınmıştır. İlkokul üçüncü sınıfta eğitimine Gelendost'ta devam eden Mardini'nin şarkı söyleme yeteneği ise o yıllarda fark edilmiştir. O yıllarda okulunda oynadığı piyes ve tiyatro gibi sanat alanlarının yanı sıra sesinin güzelliği çevresi tarafından takdir edilmiştir.