Acun Ilıcalı Bizzat Açıkladı! Bu Yeni Hamle Çok Konuşulacak

Acun Ilıcalı Bizzat Açıkladı! Bu Yeni Hamle Çok Konuşulacak
İngiltere Championship'teki Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Hull City projesine destek sağlayacak yeni bir projeye daha imza atacağını duyurdu.Taraftarlarla gerçekleştiği görüşmeyi aktaran Hull Live, genç oyuncularla ilgili...

İngiltere Championship'teki Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Hull City projesine destek sağlayacak yeni bir projeye daha imza atacağını duyurdu.

Taraftarlarla gerçekleştiği görüşmeyi aktaran Hull Live, genç oyuncularla ilgili durumun menajerler tarafından Acun Ilıcalı'ya iletildiğini belirtti. Ilıcalı ise konuyla ilgili olarak şu değerlendirmeyi yaptı:

Bana az önce belirttiğiniz şeyi Liam da akademiden A takıma gelmenin ve becelerilerini göstermenin zorluğuna dikkat çekerek bize iletti. Lewis-Potter ve Greaves'in geçmişteki yükselişleri, transferlerin pek olmamasından kaynaklıydı. Transfer yokken bu gençler yeteneklerini gösterebilecek şekilde oynuyorlardı. Biri Premier Lig'e gitti, diğeri parlamaya devam ediyor.

Başka Bir Futbol Kulübü Daha Satın Alacak 

Öte yandan Acun Ilıcalı, rekabetçi bir ligde yeni bir kulüp daha almak istediğini söyledi. Böylelikle genç oyuncuların, Hull City A takımına yükselmeden önce üst düzey futbola adapte olmalarını planlıyor.

Konuyla ilgili olarak, Daily Hull'a açıklama yapan Ilıcalı, şu ifadeleri paylaştı:

Fikrim genç yeteneklerimizi geliştirmemize yardımcı olabilecek başka bir takım almak. Bunu başararak gençlerimize yardımcı olacak bir takım ve ayrıca o ligde birkaç genç oyuncuyu daha kadroya katmak istiyorum. Rekabetçi maçlarda kendilerini geliştirerek daha yüksek seviyelere çıkmamıza yardımcı olurlar. Bu benim başka bir hayalim ve bunu gerçekleştirmeye çalışıyorum. Umarım başarabiliriz.