Adalet Bakanlığı 500 Personel Alacak

Adalet Bakanlığı 500 Personel Alacak
Adalet Bakanlığı bünyesinde çalışacak personel alımı yapacağını duyurdu. Bakanlığın duyurusu Resmi Gazete'nin çeşitli ilanlar bölümünde yayımlandı.Adalet Bakanlığı'na sözlü ve yazılı sınavla 500 icra müdürü ve...

Adalet Bakanlığı bünyesinde çalışacak personel alımı yapacağını duyurdu. Bakanlığın duyurusu Resmi Gazete'nin çeşitli ilanlar bölümünde yayımlandı.

Adalet Bakanlığı'na sözlü ve yazılı sınavla 500 icra müdürü ve müdür yardımcısı alınacak. Bakanlığa başvurular 10 Kasım 2022 tarihinde başlayacak. Yazılı sınav için belirlenen tarih ise 25 Aralık 2022.

Alımlar 5-9'uncu Dereceli Kadrolara Yapılacak

Adalet Bakanlığı, sözlü ve yazılı sınav sonucu 500 icra müdürü ve müdür yardımcısı alınacağını duyuruldu. Bakanlığın, yayımlanan duyurusuna göre, 5-9'uncu dereceli kadrolara yapılacak alımlar, açıktan ve naklen olacak.

Yazılı sınav, ÖSYM'ce 25 Aralık 2022 Pazar günü Ankara'nın Yenimahalle ve Çankaya ilçeleri olmak üzere iki sınav merkezinde yapılacak.

Sınava başvurular, 10-16 Kasım'da elektronik ortamda ÖSYM başvuru merkezleri aracılığı ile ya da bireysel olarak internet aracılığıyla ÖSYM'nin internet sitesinden yapılacak. Geç başvuru günü ise 24 Kasım 2022 olarak belirlendi.