ÖNDER'İN HAYALİ GERÇEK OLSUN

ÖNDER'İN HAYALİ GERÇEK OLSUN
Ali Okay Yazıcı'nın köşe yazısı.

Anadolu Ajansının 2 Nisan  tarihli bir haberinden yola çıkarak size bizden birini, Önder Yılmaz'ı anlatmak istiyorum. Önder kardeşimizin bir hayali var. Bu kardeşimizin hayali Fenerbahçe - Galatasaray derbi maçını İstanbul'da stadyumda izlemek. Küçük bir hayal ancak bu hayali gerçekleştirmek, bir anlık bir mutluluk sağlamak beni çok mutlu edeceği gibi eminim siz değerli okurları da çok mutlu edecektir.

Edirneli Önder kardeşimiz serebral palsi hastası ve 18 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyor. Annesinin büyük fedakarlıkları ile 17 yaşında yürümeye başlayan Önder, çok koyu bir Fenerbahçe taraftarı. Önder, kendisine Fenerbahçe sevgisini babasının aşıladığını söylüyor.

Önder'in hayali gerçek olsun

Bu kardeşimizin küçük bir hayali var ve o hayalinin gerçekleşmesi için bütün bunları yazıyorum.Önder kardeşimiz başta Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve  oyuncular ile tanışmak, ayrıca derbi maçını stadyumda izlemek istiyor. Bir kulüp için basit bir şey olabilir ancak bu basit istek bir kardeşimizin hayalini gerçekleştirecek, ona manevi açıdan çok şey katacaktır.

Buradan Fenerbahçe ve Galatasaray  yönetimine sesleniyorum; lütfen Önder kardeşimizin dileğini gerçekleştirelim ve 13 Nisan'daki derbiyi Türk Telekom Arena stadyumunda izlemesi için ne gerekiyorsa yapalım.

Sevgi ile kalın… (Bu arada fotoğraf konusunda yardımcı olan sayın Cihan Demirci'ye sonsuz teşekkürlerimle…)