Antalya'da Deprem! Korkutan Depremi Kandilli Rasathanesi Duyurdu

Antalya'da Deprem! Korkutan Depremi Kandilli Rasathanesi Duyurdu
Son dönemde yaşanan deprem sayısı bir hayli arttı. Ülkemizde olduğu gibi dünya genelinde de korkutucu depremler meydana gelmeyi sürdürüyor. Dünya çapında büyüklükleri giderek artan depremlerde can ve mal kayıpları da yaşanırken...

Son dönemde yaşanan deprem sayısı bir hayli arttı. Ülkemizde olduğu gibi dünya genelinde de korkutucu depremler meydana gelmeyi sürdürüyor. Dünya çapında büyüklükleri giderek artan depremlerde can ve mal kayıpları da yaşanırken can ve mal kaybının olmadığı depremler ise yüreklere su serpiyor.

Ülkemizde de olduğu gibi çok sayıda ülkede de uzmanlar, depremlerin sıklaşacağı uyarısında bulunuyor.

Kumköy'de Korkutan Deprem

Son olarak bir deprem bildirisi ülkemizden geldi. Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan duyuruya göre; Antalya'nın Kumköy ilçesinde meydana gelen depremin 3,1 büyüklüğünde olduğu açıklandı. Kandilli Rasathanesi'nden edinilen bilgilere göre, Antalya Kumköy'de yaşanan depremin derinliği 89,9 olarak ölçüldü.

Meydana gelen depremin çevre ilçe ve illerde de hissedildiği belirtilirken deprem sonrası bölgede herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı ifade edildi.

Öte yandan, geçtiğimiz hafta da Antalya'da korkutan bir deprem meydana gelmişti. Geçtiğimiz hafta yaşanan depremin Merkezüssü Döşemealtı ilçesi olarak açıklanırken depremin 3.3 büyüklüğünde olduğu ifade edilmişti.