Antalya'da Okullar Tatil Mi? Sorusu Yanıt Buldu! Antalya'daki 2 İlçede Okullar Tatil Edildi

Antalya'da Okullar Tatil Mi? Sorusu Yanıt Buldu! Antalya'daki 2 İlçede Okullar Tatil Edildi
Antalya'nın Finike ve Kumluca ilçelerinde akşam etkisi artan yağmur sele döndü. Kumluca'nın tamamında etkisini gösteren sağanak yağmur nedeniyle birçok evde su baskını yaşanırken çok sayıda araç da zarar gördü. Hayatın...

Antalya'nın Finike ve Kumluca ilçelerinde akşam etkisi artan yağmur sele döndü. Kumluca'nın tamamında etkisini gösteren sağanak yağmur nedeniyle birçok evde su baskını yaşanırken çok sayıda araç da zarar gördü. Hayatın felç olması sonrası 'Antalya okullar tatil mi?' sorusunun yanıtı aranmaya başladı.

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, yoğun yağışın sele döndüğünü ve köprüleri yıktığını ifade ederek iş makinelerinin de çalışamadığını dile getirdi. AFAD'tan evlerde mahsur kalanların ihbarları için bölgeye destek talep edildiği, belediye personelinin de yine mahsur kalanlara ulaşmaya çalıştığı söylendi.

Kriz Masası Kuruldu

Kumluca Kaymakamlığı, kriz masası kurdu ve bölgeye ulaşan AFAD ekipleri de çalışmalara başladı.

Özellikle Sarıcasu bölgesinin sele maruz kaldığı, yolların yamaçlardan inen hafriyatlarla dolduğu ifade edilirken, örtü altı üretim merkezi olan Kumluca'da seraların da zarar gördüğü belirtiliyor. Kumlaca merkezinde vatandaşlara yapılan anonslarla dışarı çıkmamaları konusunda uyarı veriliyor. Öte yandan, Kumluca ve Finike de şu ana kadar kayıp veya can kaybı bilgisi gelmedi.

Kumluca da Okullar Tatil Mi? Finike de Okullar Tatil Mi?

Antalya'nın Kumluca ve Finike ilçelerinde etkili olan sel nedeni ile bugün okullar tatil edildi. Kumluca Kaymakamı ve Finike Kaymakam Vekili sel nedeniyle Kumluca ve Finike'de ilk ve orta dereceli okulların 1 gün süreyle tatil edildiği bilgisini paylaştı.