Antalya'nın Hangi İlçelerinde Okullar Tatil Edildi? Kentte Yeni Alarm!

Antalya'nın Hangi İlçelerinde Okullar Tatil Edildi? Kentte Yeni Alarm!
Geçtiğimiz gün selin vurduğu ve bir kişinin yaşamını yitirdiği Antalya'da İbradı, Serik ve Manavgat ilçelerinde sağanak yağış sebebi ile eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi.Şiddetli yağış uyarısı verilen Antalya'da...

Geçtiğimiz gün selin vurduğu ve bir kişinin yaşamını yitirdiği Antalya'da İbradı, Serik ve Manavgat ilçelerinde sağanak yağış sebebi ile eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi.

Şiddetli yağış uyarısı verilen Antalya'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 3 ilçede yarın eğitime ara verildiğini ifade edildi.

Turuncu Kodla Uyarı Yapıldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından Antalya kent merkezi ve doğu ilçelerine 'turuncu kod' ile beklenen çok kuvvetli yağışlara karşı uyarı yapılmasının ardından Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü İbradı, Serik ve Manavgat ilçelerinde her kademedeki okullarda yarın 1 gün okulların tatil edildiği açıklandı.

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şöyle denildi:

“Manavgat, Serik ve İbradı İlçelerimizde beklenen şiddetli sağanak yağıştan dolayı resmi ve özel her kademedeki okullarımızda, 14/12/2022 Çarşamba günü 1(Bir) gün süreyle eğitime ara verilmiştir."