AÖL 1. Dönem Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? AÖL 1. Dönem Sınavları

AÖL 1. Dönem Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? AÖL 1. Dönem Sınavları
Açık Öğretim Lisesi sınavları, 9 Aralık tarihinde başladı. 20 Aralık 2022'ye kadar devam edecek. Söz konusu sınavlara pek çok öğrenci giriş yaparken, sınavların gerçekleşmesinin ardından sonuçların ne zaman açıklanacağı...

Açık Öğretim Lisesi sınavları, 9 Aralık tarihinde başladı. 20 Aralık 2022'ye kadar devam edecek. Söz konusu sınavlara pek çok öğrenci giriş yaparken, sınavların gerçekleşmesinin ardından sonuçların ne zaman açıklanacağı araştırılmaya başlandı.

AÖL Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Açık Öğretim Lisesi sınavlarının ne zaman açıklanacağına dair henüz bir bilgi verilmesi ancak geçtiğimiz dönem sınavlar sonuçları 10 gün içerisinde açıklanmıştı. Bu nedenle, bu yıl da benzer bir takvimin işlemesi ve aralık sonu ya da ocak başında sonuçların açıklanması bekleniyor.

60.000 Öğrencinin Sınavı İptal Edildi!

Açık Öğretim Lisesi sınavları devam ederken, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kopya çektiği tespit edilen 60.000 öğrencinin sınavı iptal edildi. Sınavda kopya çektiği tespit edilen öğrenciler -öğrenim çağı dışında olan hariç- 2 yıl boyunca Merkezi Sistem Sınavları'na alınmayacak.

Sınavlar Yarın Sona Eriyor

9 Aralık tarihinde başlayan Açık Öğretim Lisesi 1. dönem sınavları, 20 Aralık 2022 tarihinde sona erecek.