Araç Sahipleri Müjde! Akaryakıtta Dev İndirim! 50 TL Daha Ucuza Alabilirsiniz...

Araç Sahipleri Müjde! Akaryakıtta Dev İndirim! 50 TL Daha Ucuza Alabilirsiniz...
Ekim ayı içerisinde özellikle motorine gelen art arda zamların ardından arama motorları üzerinde araç sahipleri güncel akaryakıt fiyatlarıyla ilgili araştırma yapmaya başladı. Gelen zamların ardından bu kez araç sahiplerinin...

Ekim ayı içerisinde özellikle motorine gelen art arda zamların ardından arama motorları üzerinde araç sahipleri güncel akaryakıt fiyatlarıyla ilgili araştırma yapmaya başladı. Gelen zamların ardından bu kez araç sahiplerinin yüzünü güldürecek haber geldi. Banka tarafından müşterilere özel olarak duyurulan bu kampanya sonunda araç sahipleri petrole akın etmeye başladı. O banka öyle bir indirim yaptı ki duyan koşuyor. İşte, yapılan kampanyanın detayları…

Özellikle döviz kurunda yaşanan hareketlilik sebebiyle hem benzin hem de motorin fiyatlarına art arda zam gelmişti. Gelen zamların ardından motorinin fiyatı 30 TL civarına kadar çıkmıştı. Bu denli zam gelmesinin ardından araç sahiplerinin yüzünü güldürecek haber sonunda geldi. Akaryakıt alımlarıyla ilgili dev indirim kampanyası ING Bank tarafından geldi. ING Bank tarafından müşterilere özel olarak yapılan kampanya kapsamında deponuzu siz de fullemek isteyebilirsiniz.

Bu Kez İndirim Geldi! 50 TL İndirim Kazanabilirsiniz

Motorin ve benzin fiyatlarına gelen zam haberleri resmen araç sahiplerini çıldırttı. Bu duruma sessiz kalamayan ING Bank müşterilerine özel yaptığı dev kampanyayı duyurdu. ING Bank kartıyla özellikle Petrol Ofisi istasyonlarından dört defa yapacağınız 250 TL ve üzeri harcamalarınıza 50 TL indirim kazanacaksınız. 15 Kasım tarihine kadar yaptığınız alışverişten kazanacağınız indirim tutarı 22 Kasım tarihinde hesabınıza yansıtılacaktır.

ING Bank tarafından sunulan 50 TL indirim kampanyasına katılmak için elbette bazı şartlar bulunmaktadır. Bu şartlar arasında en önemlisi ise dört defa farklı günlerde 250 TL ve üzeri alışveriş yapmanızdır. Kampanyaya katılım sağlamak için ise alışveriş yapmadan önce bankaya kayıtlı telefonunuzun mesaj bölümüne girerek POAS yazıp 2205’e mesaj atmanız yeterli olacaktır. Hem akaryakıt, hem otogaz harcamalarınızda geçerli olacak olan bu kampanya ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Bonus Kart gibi kartlar kampanyaya dahil edilmiştir.

Detaylı Bilgi Almak İçin TIKLAYINIZ.