Atatürk'ü Anma Etkinlikleri

Atatürk'ü Anma Etkinlikleri
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 79. yıl dönümünde anıldı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 79. yıl dönümü anma programı kapsamında, ilk tören Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirdi.

Edirne Valisi Günay Özdemir, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Salim Afgün ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın yanı sıra askeri erkan, kamu ve kurum müdürleri, sivil toplum, kuruluş ve siyasi partilerin temsilcilerinin katılımıyla Atatürk Anıtı'na çelenkler sunuldu. Saat 9'u 5 geçe Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün anısına 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Alanda bulunan Türk bayrakları yarıya indirildi.

Atatürk Anıtı önündeki törenin ardından Vali Özdemir ve beraberindeki heyet, Edirne Belediyesi binasında bulunan Atatürk Odası'nın ziyaretini gerçekleştirmek için yola çıktı. Edirne Belediyesi binasındaki Atatürk Odası'nın ziyaretinin ardından anma törenleri, Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü Mimar Kemaleddin Çok Amaçlı Kültür ve Tiyatro Salonu'nda öğrencilerin sergilediği anma programı ile etkinlikler son buldu. Edirne Jet Haber